NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nl

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Weblog Blog

Hoe kan je een zwevend bureau maken?

Zwevend bureau maken

Heb je een eenvoudig te bouwen bureau nodig voor je laptop? Een zwevend bureau is een prachtige manier om een stijlvol, maar toch kostenbesparend bureau zelf te maken. Dit bureau met een industriële stijl past in nagenoeg iedere kamer van je huis. Het zwevend bureau maakt gebruik van de muur en dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Gepubliceerd op 23.11.16, 03:51
TafelsDirecte link

14 ideeën voor DIY Industriële rekken

Industriële DIY rekken

Een industriële stijl in je huis, kantoor of winkel? Het kan altijd! Of je zelf nu kiest voor een moderne uitstraling, een strakke look of een rustieke stijl, een industriële inrichting kan altijd bereikt worden met aluminium of stalen buizen met buiskoppelingen van Kee Klamp of Tubeclamps. Een groot deel kiest daarbij voor een DIY project wegens kostenbesparing, meer flexibiliteit, een persoonlijk ontwerp en vanwege het plezier en genoegdoening van het zelf maken van iets tastbaars. Het bouwen van je eigen industriële rek zorgt ervoor dat je iets maakt dat perfect aansluit op je eigen wensen!

Lees verder
Gepubliceerd op 11.10.16, 01:22
WoninginrichtingDirecte link

How-to: Industrieel DIY Boekenrek maken

DIY Industrieel boekenrek

Wilt u zelf een vrijstaande, industrieel boekenrek maken? Ideaal om uw boeken op te bergen op een mooie en originele manier. Je hoeft geen enkele ervaring met houtbewerking te hebben, want wij gaan dit niet doen met hout.  Wil jij een uniek uiterlijk in jouw huis, te beginnen met dit boekenrek? Lees dan zeker onze doe-het-zelf handleiding (DIY)!

 

Lees verder
Gepubliceerd op 07.09.16, 01:53
WoninginrichtingDirecte link

How-to: Perfect verstelbaar zit/sta bureau maken

Wij lezen het inmiddels regelmatig, staand werken aan een sta bureau is een stuk gezonder. Zittend werken is het nieuwe roken, men moet daar dringend actie in ondernemen. De Nederlanders spannen de kroon met het zittend werken. Ben je zelf nog niet helemaal overtuigd of dit iets voor jou is? Maak dan dit verstelbaar zit-sta bureau!

Dit bureau maakt het erg eenvoudig mogelijk om op normale zithoogte te werken en op stahoogte, maar ook alles hier tussenin behoort tot de mogelijkheden. Een How-To om dit perfect en gemakkelijk verstelbaar zit of sta bureau te maken.

Lees verder
Gepubliceerd op 25.07.16, 10:58
Directe link

Bouw een L-vormig bureau

Eigen L-vormig Bureau maken

Dit robuuste, L-vormig bureau bestaat uit Kee Klamp koppelingen met buizen die zwart geverfd zijn. Het is een blokbureau, beide lengtes hebben een rechthoekig karakter en de poten van het bureau zijn ondersteund met horizontale stalen buizen.

Dit is een project geweest dat wij hebben binnengekregen via Corey. Allereerst hartelijk dank voor het insturen van je project! We gaan zijn project hieronder toelichten zodat je zelf meer inzicht krijgt hoe zijn project tot stand is gekomen. We nemen jullie mee naar de onderdelen die Corey nodig had, extra functies en hoe dit allemaal compleet is gemaakt in dit bureau.

Lees verder
Gepubliceerd op 02.06.16, 10:17
TafelsDirecte link

Trapleuningen voor buiten

Trapleuning voor buiten

Een trapleuning voor buiten is absoluut nodig indien er een afstap of trap aanwezig is. Niet alleen volgens het Bouwbesluit zou u dit moeten doen, maar natuurlijk ook voor de veiligheid en toegankelijkheid van je woning of bedrijf is een trapleuning absoluut verstandig. Onze sets voor trapleuningen voor buiten helpen je met de keuze welke leuning het beste aansluit bij jouw wensen.

Lees verder
Gepubliceerd op 04.05.16, 09:38
Andere constructiesDirecte link

Bouw je eigen ergonomisch bureau

Je eigen bureau maken Het maken van je eigen bureau is helemaal niet moeilijk. Bekijk deze handige how-to en maak je eigen DIY (doe-het-zelf) project om een industrieel bureau in je interieur te krijgen.

Lees verder
Gepubliceerd op 05.04.16, 09:28
Directe link

Zittend en staand werken met één bureau!

Deze prachtige zit-sta bureaus zijn ontworpen en gebouwd door de mensen van Grain & Mortar. Voor hun studio’s was men op zoek naar industriële tafels. Met Tubeclamps en Kee Klamp koppelstukken kun je heel eenvoudig industriële tafels ontwerpen. Deze tafels die Grain & Mortar hebben gemaakt zullen dienen als bureaus. Deze bureaus zijn ideaal in kantooromgevingen of verkoopkantoren.

Lees verder
Gepubliceerd op 09.03.16, 09:21
TafelsDirecte link

Bouw meubels met buizen en buiskoppelstukken

Meubels met koppelstukken en buizen

Vandaag de dag kun je enorm gemakkelijk, je eigen huis of kantoor voorzien van een industriële inrichting. Deze uitstraling krijg je door het bouwen van meubels met buizen en koppelstukken. Elegant, mooi en duurzaam is het resultaat van meubels gemaakt met koppelstukken en gegalvaniseerde buizen. Een volledige kantoorinrichting en huisinrichting is mogelijk om zelf te maken zonder kennis van lassen of timmeren.

Lees verder
Gepubliceerd op 18.02.16, 10:51
BinnenhuisarchitectuurDirecte link

10 Retail Inventaris Ideëen Voor Jouw Winkel

Winkelinventaris Inspiratie voor winkels

De zoektocht naar kledingrekken en displays als inventaris voor jouw winkel is ingewikkeld. De wens is om winkelinventaris te vinden dat perfect past bij jouw eigen winkel, maar ook functioneel is. Het doel is natuurlijk dat de kledingrekken en displays bevorderend zijn voor de verkopen in je winkel. Een mooi display of een goed ontworpen kledingrek stelt jouw artikelen erg mooi tentoon in je eigen winkel. Jouw inventaris is onderdeel van je winkel en moet natuurlijk goed bij jouw klantenbestand passen, maar moet er ook voor zorgen dat de klanten het eenvoudig kunnen vinden. Om de zoektocht naar mooie kledingrekken en kledingdisplays voor jou gemakkelijker te maken, hebben wij 10 verschillende retail displays uitgezocht om te dienen als inspiratiebron!

Lees verder
Gepubliceerd op 04.02.16, 10:28
KledingrekkenDirecte link

5 Sterke en Eenvoudige Stands voor Beurzen!

5 Sterke en Eenvoudige Stands voor Beurzen!

Heb je ooit wel eens op een beurs gestaan waar je zó onder tijdsdruk stond dat het in elkaar zetten van je stand een hels karwei was? Die stand kwam er voor je gevoel zeker net niet goed uit? Altijd weer gestress met het opbouwen van een ingewikkelde stand op een beurs.

Lees verder
Gepubliceerd op 22.01.16, 12:03
TentoonstellingDirecte link

Spandoekframes – Kies het juiste type!

Spandoekframes – Kies het juiste type!

Het maakt niet uit of je bij een kleine winkel of een grote organisatie werkt, voor iedere onderneming is naamsbekendheid enorm belangrijk. Om nieuwe klanten aan te trekken zijn reclameborden en spandoeken een populaire manier om dit voor elkaar te krijgen, met name voor lokale bedrijven. Een goed geplaatst spandoek of reclamebord kan meer mensen in jouw winkel lokken. Maar dat niet alleen, het tonen van jouw merk- of bedrijfsnaam op lokale evenementen is een perfecte manier om extra naamsbekendheid te krijgen.

Om jou te helpen bij het kiezen van het juiste spandoekframe voor jou en je bedrijf, zijn hier vier verschillende type spandoekframes die wij tegenkomen.

Lees verder
Gepubliceerd op 07.12.15, 03:07
Andere constructiesDirecte link

How-to: Bouw je eigen Bed!

Industrieel Bed met Kee Klamp

Uit de Verenigde Staten hebben wij een leuk verhaal teruggekregen van een klant van Simplified Building. Heather woont in New York en was op zoek naar een stalen bed met een moderne uitstraling door buizen en koppelstukken.

Lees verder
Gepubliceerd op 12.11.15, 04:01
WoninginrichtingDirecte link

Je eigen antieke douchestang maken voor je eigen badkamer

Antike-Duschstange

Een antieke uitstraling geven aan een moderne omgeving kan een grote uitdaging zijn. Het moet eenvoudig en elegant, maar ook verfijnd en uniek zijn.

Lees verder
Gepubliceerd op 18.09.15, 09:47
WoninginrichtingDirecte link

5 ideeën om je huis een industrieel interieur te geven

Industriële stijl brengen in huis

Ken je de industriële stijl? Die is niet alleen verfijnd en elegant, maar onderscheidt zich ook. De reden: het ziet er stads uit, is gericht op gebruikers en ziet er eenvoudig en modern uit.

Lees verder
Gepubliceerd op 27.08.15, 03:37
WoninginrichtingDirecte link
Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 >