NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nl

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Weblog 10 Retail Inventaris Ideëen Voor Jouw Winkel

10 Retail Inventaris Ideëen Voor Jouw Winkel

Winkelinventaris Inspiratie voor winkels

De zoektocht naar kledingrekken en displays als inventaris voor jouw winkel is ingewikkeld. De wens is om winkelinventaris te vinden dat perfect past bij jouw eigen winkel, maar ook functioneel is. Het doel is natuurlijk dat de kledingrekken en displays bevorderend zijn voor de verkopen in je winkel. Een mooi display of een goed ontworpen kledingrek stelt jouw artikelen erg mooi tentoon in je eigen winkel. Jouw inventaris is onderdeel van je winkel en moet natuurlijk goed bij jouw klantenbestand passen, maar moet er ook voor zorgen dat de klanten het eenvoudig kunnen vinden. Om de zoektocht naar mooie kledingrekken en kledingdisplays voor jou gemakkelijker te maken, hebben wij 10 verschillende retail displays uitgezocht om te dienen als inspiratiebron!

1. Wandrekken en Standalone Kledingrekken

Universal Sole is een winkelketen die in hun winkels een industrieel uiterlijk hebben gecreëerd. Zij maken gebruik van buizen en koppelstukken van Kee Klamp of Tubeclamps om kledingrekken te maken. Je kunt zowel muur gemonteerde kledingrekken of wandrekken maken, maar ook op zichzelf staande kledingrekken. Het gebruik van wandrekken zorgt voor extra aandacht van klanten die er langs lopen. Een standalone kledingrek kan zelfs verplaatsbaar gemaakt door een kledingrek met wielen eronder te plaatsen. Dit kun je combineren met schappen om artikelen op te bergen, waarbij je aan het kledingrek enkele kledingstukken uitlicht.

2. Kledingrekken als inventaris voorzien van kleur

Kledingrekken in andere kleur

In deze winkel worden erg veel artikelen gepresenteerd op verschillende niveaus. De displayhoogtes variëren in deze winkel. Het laagste niveau is de pallet die op de grond ligt, het tweede niveau is de tafel gemaakt met buizen en buiskoppelstukken en tenslotte volgt het kledingrek. Werk met verschillende vormen van displays en plaats deze op verschillende hoogtes, dit zorgt voor een speelse uitstraling en geeft klanten variaties met het zoeken naar artikelen. Zowel de buizen als de koppelstukken kunnen in iedere RAL kleur geleverd worden. Het is dus eenvoudig om de kleur van de inrichting perfect op je winkel en merk aan te passen.

Kledingrekken in andere kleur

3. Industriële en rustieke uitstraling

Industriële Kledingrekken

Deze unieke kledingrekken geven de winkel een industrieel, rustieke uitstraling, maar laat de kleding zich perfect presenteren. Als winkelinventaris is het tevens makkelijk dat je de rekken zo breed en lang kan maken als in de praktijk het best uitkomt. Klanten kunnen door deze industriële kledingrekken en wandrekken eenvoudig zien welke kledingstukken worden gepresenteerd.

Wand Kledingrekken

4. Elegante uitstraling

Elegante Winkelkledingrekken

Een simpel, maar elegant ontwerp. In deze wandrekken presenteer je de shirts terwijl in de schappen eronder de verschillende maten liggen. Een echte ‘eye catcher’ voor je winkel omdat je direct weet welke modellen er gepresenteerd worden. In de ‘retail’ is een simpel ontwerp soms erg fijn voor de klant. Deze opstelling is eenvoudig te maken met Kee Klamp of Tubeclamps buiskoppelstukken. Je hebt enkel een voetstuk, een stuk buis en een plastic dop nodig. Enorm eenvoudig!

Wandrekken en Wandsteun

5. Overzichtelijk en op maat te maken

Kledingrekken maatwerk

Naast kledingrekken voor de diverse kledingzaken kunnen wij ook kasten maken. Met thermisch verzinkte buizen en stukken hout kunnen wij hele mooie displays maken. Met Kee Klamp of Tubeclamps buiskoppelstukken kun je de buizen en het hout met elkaar combineren en geheel naar eigen wens ontwerpen.

Standalone Kledingrek

6. Kant-en-klare kledingrekken

Kledingrekken Kits

Deze kledingrekken zijn onderdeel van ons assortiment kledingrekken die wij kant-en-klaar voor je verkopen. Wij verkopen deze kant-en-klare kits met mogelijke variaties via Simplified Building. Een hele mooie look en eenvoudig te ontwerpen met buizen en koppelstukken. Je kunt verschillende modellen kiezen in diverse maten. Liever maatwerk? Neem eenvoudig contact op met ons klantenservice!

7. Uitgebreide wandrekken

Volledige winkelkledingrekken

De flexibiliteit van Kee Klamp buiskoppelstukken en buizen zorgen ervoor dat Episode Urban Kids deze abstracte kledingrekken heeft kunnen bouwen. Dit kledingrek zorgt ook weer voor het presenteren van kleding op verschillende niveaus. Met verschillende hoogtes kun je heel veel artikelen presenteren op een beperkte breedte.

Retail Wandrekken

8. Kledingrekken gecombineerd met schappen

Schappen combineren met kledingrekken? Dit kan met het kledingrek waar bovenop een schap is om schoenen te presenteren. Zo heb je de schoenen perfect op ooghoogte gepresenteerd. De gegalvaniseerde buizen en koppelstukken zijn eventueel te poedercoaten in iedere RAL kleur naar wens.

9. Hoge kledingrekken voor lange kleding

Dit kledingrek zorgt voor een eenvoudig kledingrek dat functioneel is, maar ook past bij de kleding die het presenteert. De industriële buizen passen bij de strakke look van de winkel, maar accentueren de mooie ontwerpen van deze jurken. Dat is wat een kledingrek zou moeten doen! Bovendien, de flexibiliteit en aanpasbaarheid van deze winkelinrichting heeft gezorgd voor een rek dat hoog genoeg is om de jurken te presenteren. Dit kledingrek is met koppelstukken van Kee Klamp en buizen te maken zodat de ruimte maximaal benut wordt zonder overtollige bungelende jurken op de vloer. Niet te lang, niet te kort, het is precies goed.

10. Volledige winkelinrichting met buiskoppelstukken

In deze foto zien we een winkelinrichting volledig gemaakt van buiskoppelstukken en thermisch verzinkte buis. Door de aanpasbaarheid van buiskoppelstukken kunnen we de inventaris perfect aanpassen aan de ruimte in de winkel. Bij retailinventarissen is elke vierkante meter belangrijk. Het is dan van belang om bij het ontwerpen van het inventaris en de inrichting deze ruimte optimaal te benutten. Klanten kunnen in deze winkel duidelijk zien welke artikelen zij te bieden hebben. Tevens heeft deze winkel met de buizen en koppelstukken een eenduidige stijl gecreëerd. In deze winkel zijn naast de kledingrekken, de schappen ook de pasruimte gemaakt in een industriële stijl met buiskoppelstukken en buizen.

Bij het zoeken naar een werkelijk uniek ontwerp voor uw winkelinrichting is er echt geen betere optie dan een industriële kledingrek. Onze kledingrekken zijn simpel en eenvoudig maar toch elegant en verfijnd en snel te monteren. Ze voegen sfeer en uitstraling toe aan het uiterlijk van uw winkel, maar bieden ook een superieure functionaliteit bij de creatie van obstructie vrije displays. Klanten kunnen de items eenvoudig vinden en het is zo eenvoudig de juiste maat te vinden. Als u nog steeds een beetje meer inspiratie nodig hebt, surfen naar onze Kledingrekken sectie voor meer ideeën.

Als je klaar bent om de sprong te wagen, bestel een van onze kant-en-klare kits of neem contact met ons op voor een volledig maatwerk oplossing.

Gerelateerde projecten

Gepubliceerd op 04.02.16, 10:28
KledingrekkenDirecte link

Comments

Mooi artikel en bedankt voor je tips!

Gr.
Marnix

Gepubliceerd door Bruis tablet  on  11/25  at  08:47 AM

Laat je reactie achter

Naam:

Email:

Stad:

URL:

Onthoud mijn gegevens

Geef mij een notificatie bij verdere reacties