NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nl

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Weblog 5 tips om je kleding beter op te bergen met doe-het-zelf kledingrekken

5 tips om je kleding beter op te bergen met doe-het-zelf kledingrekken

5 tips om je kleding beter op te bergen met doe-het-zelf kledingrekken

Heb je ook problemen om de orde te bewaren in je kledingkast? Wij laten je zien hoe je je kleding gemakkelijker kunt organiseren. Laat je inspireren door de volgende doe-het-zelf oplossingen uit buizen en buiskoppelstukken!

1. Kledinghaken

Kledinghaken

Kledinghaken in je kast zijn een fantastische oplossing om accessoires een plek te geven. Ze zorgen ervoor dat je onder andere handtassen, laptoptassen, sieraden of sjaals heel gemakkelijk kunt ophangen. Het monteren van de haken van KLEE KLAMP KEE KLAMP Haken is heel gemakkelijk: de haken op de juiste plaats zetten, vastschroeven en klaar! Dan kan je ophangen wat je maar wil! Deze doe-het-zelf oplossing is erg eenvoudig en snel gedaan.

Het ontwerp is van G-Style.

 

Kledinghaken Kledinghaken Kledinghaken Kledinghaken Kledinghaken Kledinghaken

Das Design ist von Home DIT.

2. Een einde maken aan de schoenenchaos

Een einde maken aan de schoenenchaos

Struikel jij ook over je schoenen in de gang? Of zoek je soms naar een bepaald paar schoenen en kan je ze niet vinden? Maak dan een einde aan de chaos en monteer overzichtelijke schoenplanken met buiskoppelstukken van KEE KLAMP. Je kunt de hoogte aanpassen aan je schoenen zodat niet alleen je sneakers en zomerschoenen er een plaatsje vinden, maar ook laarzen of hoge hakken. Je hebt dus niet alleen veel ruimte voor je schoenen gecreëerd, maar hebt ook een beter overzicht. Bij het volgende afspraakje kan je dus meteen naar de passende schoenen grijpen.

Het ontwerp is van d'Instructables.

 

Een einde maken aan de schoenenchaos

3. Gebruik de vrije ruimte boven en onder de kledingrekken

Gebruik de vrije ruimte boven en onder de kledingrekken

Vaak is er nog veel ruimte boven en onder kledingrekken. Maak er gebruik van en plaats er gewoon nog een kledingrek. De afmetingen bepaal je bij de installatie met buiskoppelstukken van KEE KLAMP. De ruimte die zo onder of boven het kledingrek ontstaat, kan je bijvoorbeeld gebruiken om koffers of tassen te zetten. Natuurlijk kan je er nog meer kledingstukken op leggen: door de plank ziet het er meteen veel ordelijker uit.

 

Gebruik de vrije ruimte boven en onder de kledingrekken Gebruik de vrije ruimte boven en onder de kledingrekken Gebruik de vrije ruimte boven en onder de kledingrekken Gebruik de vrije ruimte boven en onder de kledingrekken

Het ontwerp is van Our Fifth House.

4. Varieer met hoogten in de kledingkast

Varieer met hoogten in de kledingkast

Wil je al je kleding en schoenen in één kledingkast onderbrengen? Meet de hoogte dan zo af bij het monteren dat al je spullen erin passen. Op de foto hierboven werd een kledingkast in verschillende zones ingedeeld: er is dus ruimte voor overhemden, jassen en op de hogere plank ook voor broeken. Bovendien heb je onder de overhemden nog extra plaats voor schoenen. Natuurlijk kan je de hoogte variëren zodat een lange baljurk ook in je zelfgemaakte kledingkast past.

 

Varieer met hoogten in de kledingkast Varieer met hoogten in de kledingkast

Het ontwerp is van Mr. Kate.

Varieer met hoogten in de kledingkastl

Het ontwerp is van With Love.

5. Ontwikkel je eigen gepersonaliseerde kledingrek!

Ontwikkel je eigen gepersonaliseerde kledingrek

Wanneer je helemaal geen orde kan houden in je kledingkast, maak dan zelf kledingrekken die niet alleen plaats bieden aan je kleding, maar ook aan je tassen, schoenen, hoeden of boeken. Wanneer je alles één plek bij elkaar hebt, dan is dat overzichtelijk en netjes!

Open kledingkasten hebben een groot voordeel: het is mogelijk om heel snel de gezochte dingen te vinden. Bovendien zien ze er creatief uit, vooral wanneer je bijzonder interessante kledingstukken hebt.

Zo’n kledingrek zelf maken hoeft niet moeilijk te zijn: gebruik bij de montage gewoon onze KLEE KLAMP-buiskoppelstukken. Met extra planken heb je veel meer ruimte voor je schoenen, tassen, koffers en nog veel meer. Met dit kledingrek is het mogelijk om je kleding te organiseren door je eigen doe-het-zelf project. Hierna heb je een zelf ontworpen kledingrek of kledingkast in een industriële stijl.

 

Ontwikkel je eigen gepersonaliseerde kledingrek

Het ontwerp is van Houzz.

Ontwikkel je eigen gepersonaliseerde kledingrek

Het ontwerp is van Apartment Therapy.

 

Heb je geen zin meer om door je kledingkast of schoenenrek te ploegen en wil je eindelijk meer orde? Dan is het nu aan jou om je te organiseren! Wanneer je hulp nodig hebt bij de planning van je eigen kledingkast of kledingrek, neem dan gewoon contact op met onze experts. Meer ideeën en inspiratie vind je op ons Pinterest-profiel. Wanneer je direct een nieuw kledingrek wilt, blader dan eens door onze complete sets kledingrekken: er zit zeker wat voor je bij!

Gerelateerde projecten

Gepubliceerd op 22.06.15, 10:44
KledingrekkenDirecte link

Comments

Ik heb hier een leuk wit kledingrek vandaan gehaald met bijbehorende witte hangers. Echt een plaatje wink

Gepubliceerd door .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)  on  05/05  at  03:59 PM

Laat je reactie achter

Naam:

Email:

Stad:

URL:

Onthoud mijn gegevens

Geef mij een notificatie bij verdere reacties