NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nl

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Weblog Hoe maak je zelf een in hoogte verstelbare tafel?

Hoe maak je zelf een in hoogte verstelbare tafel?

Hoe maak je zelf een in hoogte verstelbare tafel?

Kantoormedewerkers brengen normaal gezien minstens 8 uur per dag door aan hun computer. Deze zittende bezigheid vormt een gevaar voor de gezondheid. Wanneer je op een foute manier zit, kan het lichaam zo sterk belast worden dat dit zelfs door sporten niet meer gecompenseerd kan worden.

Heb je er wel eens aan gedacht om bij het werken aan de computer te staan? Een sta bureau is een gezond alternatief voor een zit bureau. Wanneer je recht staat, beweeg je vaker en kan je zo veel ziekten voorkomen. Wanneer je continu zit, wordt het risico op diabetes, hartziekten, kanker, beroertes, gewichtstoename en ook nek- en rugpijn groter. Let op je gezondheid en op de juiste zithouding aan je bureau. Ook op veel kantoren zie je dat men kiest voor sta bureaus om tijdens het werken een staande houding aan te nemen. Ook Jonas besloot om de in hoogte verstelbare tafels te bouwen om zo een betere lichaamshouding te bevorderen. Daarom bestelde hij een paar weken geleden de hoogte verstelbare tafels bij Simplified Building. Ons Simplified Building-team hielp hem met het ontwerp van de tafel om zijn project te realiseren. De volgende foto op onze blog gebruikte Jonas als basis:

“De tafel stond verbazingwekkend snel in elkaar en we hadden er meteen plezier van. De tafel is een pak mooier dan veel van de bureaus die je zo kunt kopen en is beter voor de rug. Ik heb een hoge schrijftafel om te zitten en ook een sta bureau gemaakt om zo tijdens de werkdag van houding te kunnen wisselen. Zo moet de tafel niet per se in hoogte verstelbaar zijn: je zet gewoon je laptop op de andere tafel en klaar! Ik ben erg tevreden. Misschien lak ik de onderstellen nog wel met patineerverf om een "old industrial"-look te krijgen.“

Details over het project

Op de eerste foto zijn de twee in hoogte verstelbare bureaus van Jonas te zien: het bureau aan het venster is 45 mm hoger dan het bureau tegen de muur. Hierdoor heeft Jonas nu twee zit/sta bureaus allebei ingesteld op een specifieke hoogte. Beiden bureaus zijn aan te passen maar staan apart ingesteld als één zit bureau en één sta 1. Hoger bureau (in de hoogte verstelbaar) – Minimale hoogte: 750 mm, maximale hoogte: 1111 mm
De afmetingen van de 20 mm dikke tafelplaat zijn 1200 mm x 800 mm.

Gebruikte onderdelen:

2. Lager bureau (in hoogte verstelbaar) – Minimale hoogte: 750 mm, maximale hoogte: 1066 mm
De afmetingen van de 20 mm dikke tafelplaat zijn 1800 mm x 800 mm.

Gebruikte onderdelen:

Het is vrij eenvoudig, je kunt de losse onderdelen eenvoudig bestellen en daarna uw doehetzelf project starten. Deze in hoogte verstelbare tafels kunnen er voor zorgen dat je het bureau als zit/sta bureau kann gebruiken. Dit ergonomische bureau is een stuk gezonder en is erg afwisselend tijdens het werk.

Doe-het-zelf Set Tafelframes

Eigen Tafel Maken

Onze sets geven je de mogelijkheid om ieder tafelblad om te toveren tot een perfecte tafel of bureau. Gebruik onze tafelframes om je tafelblad te ondersteunen gemaakt van hout, graniet, staal, glas, noem het maar op. Geef ons de afmetingen van het tafelblad en de hoogte van het tafelframe en wij zenden de onderdelen die je nodig hebt om een industrieel ogend buizen frame te maken dat werkt met ieder materiaal tafelblad.

Bekijk Set Tafelframes

Gerelateerde projecten

Gepubliceerd op 23.07.15, 10:02
TafelsDirecte link

Laat je reactie achter

Naam:

Email:

Stad:

URL:

Onthoud mijn gegevens

Geef mij een notificatie bij verdere reacties