NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nl

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Weblog De droom van elke designer: industriële buizen als designelement in de binnenhuisarchitectuur

De droom van elke designer: industriële buizen als designelement in de binnenhuisarchitectuur

Industriële buizen als designelement in de binnenhuisarchitectuur

De industriële buis speelt in de binnenhuisarchitectuur een steeds groter wordende rol als designelement. Omwille van de problemen om deze buizen slim met elkaar te verbinden en te plaatsen, raden wij u de buiskoppelingen van KEE KLAMP aan. Met behulp van deze buiskoppelingen worden de buizen op een eenvoudige en flexibele manier met elkaar verbonden en gepositioneerd zonder dat men dient te lassen of te boren.

De architecten die voor een Hyundai-dealer uit Zuid-Korea een beursstand ontwierpen, besloten om daarbij KEE KLAMP te gebruiken. Door de flexibiliteit van KEE KLAMP koppelingen was het mogelijk om een trapleuning te ontwerpen met meerdere handregels per zijde van de leuning.

Moderne veiligheidsleuningen voor trappen

Moderne veiligheidsleuningen voor trappen

Op de bovenste foto ziet men dat de trapleuning met meerdere handregels niet alleen zeer stabiel is, maar met zijn industriële uitstraling ook perfect past bij de moderne tentoonstellingsruimte. Voor de trapleuning werden buizen van maat 6 gebruikt.

Bewegwijzering van tentoonstellingsruimtes

Bewegwijzering van tentoonstellingsruimtes

De buiskoppelingen van KEE KLAMP kunnen ook prima gebruikt worden voor staanders met borden zoals bij de hier getoonde bewegwijzering op een parkeerplaats. Simpel verbinden van buis en koppelstuk tot een complete constructie.

Tijdschriftenrek

Tijdschriftenrek

Nee, dit is geen saai standaard tijdschriftenrek! Deze constructie werd gebouwd met buiskoppelstukken van KEE KLAMP en kan heel gemakkelijk nagebouwd worden op elke gewenste maat

Een hoekje voor kinderen

Een hoekje voor kinderen

Terwijl de ouders een adviesgesprek hebben, kunnen de kleintjes zich uitleven in een voor hen ingerichte speelhoek.

Ook hier werd weer gewerkt met buiskoppelingen van KEE KLAMP om de hoogst mogelijke stabiliteit van de rekken, en dus veilig spelen van kinderen, mogelijk te maken.

Krijgt u door de bovenstaande voorbeelden al inspiratie en zin om ook zelf interessante objecten uit buizen en buiskoppelstukken te bouwen? - We kijken met plezier uit naar uw projecten!

Gerelateerde projecten

Gepubliceerd op 27.05.15, 11:35
BinnenhuisarchitectuurDirecte link

Laat je reactie achter

Naam:

Email:

Stad:

URL:

Onthoud mijn gegevens

Geef mij een notificatie bij verdere reacties