NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nl

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Weblog Je eigen antieke douchestang maken voor je eigen badkamer

Je eigen antieke douchestang maken voor je eigen badkamer

Antike-Duschstange

Een antieke uitstraling geven aan een moderne omgeving kan een grote uitdaging zijn. Het moet eenvoudig en elegant, maar ook verfijnd en uniek zijn.

Onze klant Kimberly is deze uitdaging aangegaan. Tijdens haar project, dat ze zelf “Operatie badkamer verbouwen” noemde, kwam ze op het idee om een douchegordijnstang aan te brengen gemaakt van buiskoppelstukken van KEE KLAMP en van buizen. Kimberly verfde de buizen en de buiskoppelstukken met antiek aandoende goudkleurige verf om de klassieke en verfijnde uitstraling te versterken. Met deze antieke gouden verf heeft ze ook de kroonluchter, de spiegel, de kraan, de fotolijst en de handgrepen van de laden geverfd.

badezimmer industriell

Stevig

Voor de installatie was Kimberly bezorgd of de douchestang wel stevig genoeg was om te douchen. De reden: haar oude douchestand was niet zo stevig en viel vaak naar beneden wanneer ze het douchegordijn opende. Dus lieten we haar zien dat buiskoppelstukken van KEE KLAMP o.a. ook voor fitnesstoestellen gebruikt worden. Wanneer de douchegordijnstang van KEE KLAMP op de juiste manier aan de muur bevestigd is, dan kan ze zelfs als klimrek gebruikt worden. Kimberly is enthousiast over de producten van KEE KLAMP:

„Het is de beste douchegordijnstang die ik ooit had. Het is geen krakkemikkig ding dat voortdurend naar beneden valt wanneer je het douchegordijn opendoet. Deze douchestang van buiskoppelstukken van KEE KLAMP is onvergelijkbaar sterk en geeft aan mijn badkamer een antiek-industriële uitstraling.“

Voorbeeldbestelling

Kimberly bestelde bij ons een op maat gesneden buis in de door haar gewenste lengte en 2 wandhouders van Kee Klamp (stanghouders). Afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse kunnen de benodigde onderdelen afwijken. Kijk eens in onze shop. Bij vragen helpen we je graag verder.

antike Duschstange
Gepubliceerd op 18.09.15, 09:47
WoninginrichtingDirecte link

Laat je reactie achter

Naam:

Email:

Stad:

URL:

Onthoud mijn gegevens

Geef mij een notificatie bij verdere reacties