NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nl

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Weblog Trapleuningen voor buiten

Trapleuningen voor buiten

Trapleuning voor buiten

Een trapleuning voor buiten is absoluut nodig indien er een afstap of trap aanwezig is. Niet alleen volgens het Bouwbesluit zou u dit moeten doen, maar natuurlijk ook voor de veiligheid en toegankelijkheid van je woning of bedrijf is een trapleuning absoluut verstandig. Onze sets voor trapleuningen voor buiten helpen je met de keuze welke leuning het beste aansluit bij jouw wensen.

Trapleuningen voor buiten

De leuning die je hier ziet is gemonteerd op een bestaande houten trapleuning. Aan een erg brede houten trapleuning is het vaak lastig om je vast te houden tijdens het lopen. De toevoeging om een stalen handleuning toe te voegen aan de bestaande trapleuning zorgt voor een veiligere toegang naar je voor- of achtertuin.

Set voor trapleuningen zijn eenvoudig te bestellen

Trapleuning voor buitenshuis

Geen moeilijke meetmethodes zijn hiervoor nodig. Meet hoelang uw handleuning daadwerkelijk dient te zijn en maak de bestelling compleet. Omdat deze trapleuning gemaakt wordt met buiskoppelingen kan de buis desgewenst altijd korter gemaakt worden.

Trapleuningen voor buiten gemakkelijk te monteren

De montage van een leuning is bij iedere variant een tikje anders, dit is afhankelijk van de configuratie van je bestelling. De leuning zoals die hier staat afgebeeld was eenvoudig, alles wat wij nodig hadden was het schroeven op de al aanwezige houten trapleuning. Na enige minuten hadden wij de trapleuning voor buiten geïnstalleerd en kon deze gebruikt worden.

Klanten houden van onze trapleuning

Gilbert had via Simplified Building deze trapleuning besteld en gemonteerd. Hij wilde zijn mening over het bestelling van deze trapleuning graag vertellen:

“Ik wilde extra handleuningen voor mijn trap aan de voorkant van mijn huis toen ik bij Simplified Building terecht kwam. Het was eenvoudig om te vinden wat ik nodig had, ik keek in de menubalk en de onderdelen spraken voor zich. Ik begon met een korte overbrugging, maar koos later voor een langere leuning. Daarna zorgde ik dat de Kee Klamp eindstukken werden toegevoegd. Ik heb de eerste bestelling gebruikt voor een ander deel van de leuning. Mijn handleuning is 150 cm lang en toen de bestelling aankwam paste dit perfect. Zoals je kunt zien ben ik erg tevreden met een sterke en handige trapleuning. Bedankt.”

Dit zijn natuurlijk de verhalen die erg mooi zijn om te horen. Wij hebben deze trapleuningen sinds kort in ons assortiment. De kant-en-klare sets zijn een absolute hit op Simplified Building in de Verenigde Staten. Natuurlijk is het niet nodig om een kant-en-klare set te bestellen, maar is het ook mogelijk met de buiskoppelingen zelf een eigen constructie te bedenken. Als je er niet helemaal uitkomt met een trapleuning of de exacte configuratie voor jouw situatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Trapleuningen kant-en-klare sets

Trapleuningset

Trapleuningen maken wordt nu nóg gemakkelijker! Gemaakt met Kee Klamp buiskoppelingen, deze trapleuningen zijn enorm duurzaam en eenvoudig te monteren. Onze trapleuningen zijn beschikbaar in kant-en-klare sets een op maat gemaakte oplossing is altijd mogelijk. Deze trapleuningen zijn ideaal voor huizenbezitters, huurbazen of bedrijfseigenaren die een trapleuning wensen voor toegang tot het pand of bedrijf.

Bekijk onze kant-en-klare leuningsets

Gerelateerde projecten

Gepubliceerd op 04.05.16, 09:38
Andere constructiesDirecte link

Laat je reactie achter

Naam:

Email:

Stad:

URL:

Onthoud mijn gegevens

Geef mij een notificatie bij verdere reacties