NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nl

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Weblog Zittend en staand werken met één bureau!

Zittend en staand werken met één bureau!

Deze prachtige zit-sta bureaus zijn ontworpen en gebouwd door de mensen van Grain & Mortar. Voor hun studio’s was men op zoek naar industriële tafels. Met Tubeclamps en Kee Klamp koppelstukken kun je heel eenvoudig industriële tafels ontwerpen. Deze tafels die Grain & Mortar hebben gemaakt zullen dienen als bureaus. Deze bureaus zijn ideaal in kantooromgevingen of verkoopkantoren.

Deze bureaus zijn gemaakt met Kee Klamp en Grain & Mortar wilde hiermee een strakke look in hun studio creëren. Zij hebben de tafel gemaakt met behulp van onze Tafelsets. Als bureaublad hebben zij gekozen voor een op maat gemaakte houten tafelblad en voorkant. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn! De tafels zien er prachtig uit.

Zit en Staande bureaus op kantoor />
<img src=

Kristin van Grain & Mortar had ook iets te vertellen over hun ervaring met het bouwen van deze bureaus:

“Wij zijn verhuist naar een nieuwe studio in de Omaha's North Downtown regio. Ons gebouw heeft een erg industrieel uiterlijk. Daarnaast wilde wij een uniek, niet-IKEA bureau, dat er uit springt. We wilde tevens de optie hebben om zowel zittend als staand te werken. Wij kwamen deze Tafelsets tegen en hebben besloten dit te bouwen. Wij hebben de tafelframes zelf in elkaar gezet, met behulp van buiskoppelstukken van Simplified Building uit de Verenigde Staten. Het houten bureaublad en voorkant zijn gemaakt door een lokale houtbewerker genaamd Peter Cales, eigenaar van Measure Cut Cut Studio. Wij hebben twee gaten geboord in het bureaublad voor kabels en, tja laten we zeggen dat een glas er perfect in past.”

Wij sluiten ons volledig bij Kristin aan, deze bureaus zien er prachtig uit!

Kee Klamp bureaublad Bureaublad computer Kee Klamp

Dit tafelframe maakt gebruik van Kee Lite aluminium koppelstukken om de constructie eenvoudig te maken. Aluminium koppelstukken zijn lichter dan Kee Klamp of Tubeclamps koppelstukken. Kee Klamp koppelstukken zijn goedkoper dan aluminium koppelstukken van Kee Lite. Wij zullen de Kee Klamp koppelstukken laten zien waarmee je dit bureau kan bouwen. Een tafel of bureau kan zowel met aluminium als met stalen buiskoppelstukken gemaakt worden. De buiskoppelstukken van Kee Klamp zijn gegalvaniseerd staal en kunnen tegen meerprijs in iedere RAL kleur gepoedercoat worden.

Kee Klamp Koppelstukken Bouwen met buiskoppelstukken Een zelf gemaakt bureau monteren Met Koppelstukken bouwen

Staand werken aan een bureau

Het bureau dat hier is gemaakt is standaard ontworpen om te blijven staan tijdens het werken. Met een hoge bureaustoel kun je er ondanks dat toch aan zitten. Het staand werken kan heel eenvoudig door je stoel weg te zetten. Met dit bureau kun je staand werken en dus eens echt een stuk gezonder werken. Ja! Je hoort het goed, gezonder werken. Staand werken kan het kantoorwerk echt een stuk gezonder maken.

Mocht je na een aantal uren staand werken toch weer even willen gaan zitten? Geen probleem. Met dit bureau kun je de hoge stoel er weer bij pakken en dan kun je weer eenvoudig aan je bureau zittend werken. Deze stoelen zijn vaak een stuk hoger. Een normale bureaustoel zal een zithoogte hebben die je kunt instellen van 40 tot 55 cm. Een speciale hoge bureaustoel die ook werk stahulp of werkkruk genoemd word is vaak in te stellen van 60 tot 90 cm. Dit soort bureaustoelen kun je prima gebruiken bij het bureau dat hier gemaakt is. Een industrieel bureau waarbij je dus zelf kunt kiezen of liever staand werkt of zittend werkt! Een ergonomisch verantwoorde oplossing!

Industrieel bureau gemonteerd

Wij kunnen je helpen met het ontwerpen van je bureau

Een van de kenmerken waarin Simplified eruit springt ten opzichte van de rest, is dat wij geheel gratis en snel u helpen met uw ontwerp. Van een kleine schets naar een materiaallijst met verschillende koppelstukken tot zelfs een alternatief verbeterd ontwerp, alles is mogelijk. Neem contact op met onze projectondersteuning voor advies en ontwerpondersteuning! Wij vinden het leuk om jullie te helpen met creatieve ontwerpen met Kee Klamp, Kee Lite of Tubeclamps buiskoppelstukken.

Kee Klamp onderdelen voor dit project

Aantal Producten Aantal Producten
461-6 - Wandflens 420-6 - Hoekstuk gesloten
610-6 - Kort T-stuk 4105-6 - Bevestigingsclip
4Gegalvaniseerde stalen buis, buismaat 6 (33,7 mm) - Hoogte: 90 cm (Laag bureau) of 105 cm (Hoger bureau) 4Gegalvaniseerde stalen buis, buismaat 6 (33,7 mm)- Diepte: 70 cm
3Gegalvaniseerde stalen buis, buismaat 6 (33,7 mm) - Breedte: 140 cm

Gerelateerde projecten

Gepubliceerd op 09.03.16, 09:21
TafelsDirecte link

Comments

Super tof! Een ideale combinatie, want het is bewezen dat afwisselend staand en zittend werken je concentratie bevorderd.

Gepubliceerd door Kantoorartikelen Prixos  on  01/06  at  11:21 AM

Laat je reactie achter

Naam:

Email:

Stad:

URL:

Onthoud mijn gegevens

Geef mij een notificatie bij verdere reacties