NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nl

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Oplossingen Winkelkledingrekken Soorten kledingrekken

Soorten kledingrekken

Basis Kledingrek-kledingrekken worden vervaardigd met Kee Klamp-koppelstukken van verzinkt staal. Kledingrekken zijn beschikbaar in vele verschillende soorten en maten. Onze kledingrekken voor zware belasting zijn beschikbaar voor een grote verscheidenheid aan omgevingen en functies. Kledingrekken vervaardigd met Kee Klamp-koppelstukken kunnen in de detailhandel, in de industrie en thuis worden gebruikt .

Soorten kledingrekken

 

Kledingrekken met een moderne uitstraling

Kledingrekken met een moderne uitstraling

Kledingrekken vervaardigd met Kee Klamp-koppelstukken hebben een industriële duurzaamheid. In tegenstelling tot fragiele standaardrekken van kunststof en dunwandige metalen zijn onze kledingrekken gemaakt van componenten van industriële kwaliteit. Het gewicht van de buizen biedt meer stabiliteit en de kledingrekken zijn praktisch onbreekbaar.

Kledingrekken met industriële duurzaamheid

Des portants à la durabilité industrielle

Kledingrekken vervaardigd met Kee Klamp-koppelstukken hebben een industriële duurzaamheid. In tegenstelling tot fragiele standaardrekken van kunststof en dunwandige metalen zijn onze kledingrekken gemaakt van componenten van industriële kwaliteit. Het gewicht van de buizen biedt meer stabiliteit en de kledingrekken zijn praktisch onbreekbaar.

Duurzaamheid + moderne uitstraling + modulaire bouwwijze = perfect kledingrek

Durable Clothing Racks

Afgezien van de uitstraling en de duurzaamheid van de kledingrekken hebben deze bovendien een volledig modulaire bouwwijze. Door de koppelstukken en het buizensysteem kan een kledingrek voor nagenoeg elke toepassing worden vervaardigd. Aan de wand bevestigde kledingrekken, vrijstaande kledingrekken, complexe geïntegreerde kledingrekken ... noem maar op, het is mogelijk met buizen en koppelstukken!

De modulaire bouwwijze maakt het mogelijk het kledingrek af te breken om op te slaan. Het kledingrek kan later worden uitgebreid naarmate uw winkel groeit.

To Design or Not to Design?

Bij de keuze van een kledingrek voor uw winkel of voor thuis moet u beslissen of u het zelf wilt ontwerpen of gebruik wilt maken van een bouwpakket. Wij hebben een serie bouwpakketten voor kledingrekken genaamd Basis Kledingrek. Deze bouwpakketten zijn beschikbaar in een groot aantal stijlen en maten. Simple Rack maakt de keuze van een kledingrek eenvoudiger. Raadpleeg de informatie over de Basis-kledingrekken.

Afgezien van de bouwpakketten kunt u uw eigen kledingrekken naar wens ontwerpen. Wanneer u uw eigen kledingrek wilt ontwerpen, dient u de onderstaande informatie te lezen.

Ontwerp u eigen kledingrekken

Wij bieden gratis ondersteuning bij het ontwerp van kledingrekken, maar u kunt ook uw eigen kledingrek ontwerpen met behulp van Kee Klamp (staal) of Kee Lite (aluminium) koppelstukken. Wanneer u uw eigen kledingrekken wilt ontwerpen, dient u de volgende belangrijke aanwijzingen in acht te nemen.

  • Kledingrekken moeten met 1"-buis worden vervaardigd (op onze website genaamd buis met maat 6). Een grotere buis is niet geschikt voor een standaardkleerhanger. Een kleinere buis is te fragiel voor zware kledingstukken. 1"-buis volgens ANSI Sch 40 is de perfecte buis voor de vervaardiging van uw eigen kledingrek.
  • Vermijd een overspanning van het kledingrek van meer dan 180 cm. Wanneer u een rek voor zware kledingstukken ontwerpt, moeten kortere overspanningen worden overwogen of extra staanders ter ondersteuning worden gebruikt.
  • Maak gebruik van de SketchUp-modellen van onze koppelstukken. SketchUp is een gratis programma dat kan worden gebruikt voor de visualisatie en het ontwerp van uw kledingrek voordat dat u het aankoopt.

Fotogalerij kledingrekken

Bij het ontwerp en de vervaardiging van kledingrekken is een foto meer waard dan 1000 woorden. Bekijk onze fotogalerij met kledingrekken en raak geïnspireerd door de wijze waarop onze klanten Kee Klamp-koppelstukken in het verleden hebben gebruikt voor de vervaardiging van hun op maat gemaakte kledingrekken. Fotogalerij kledingrekken

Een eindeloze reeks mogelijkheden!

Voor de vervaardiging van kledingrekken met Kee Klamp-koppelstukken is een eindeloze reeks opties beschikbaar. Dit buitengewoon grote aantal opties biedt de flexibiliteit voor het ontwerp van het perfecte kledingrek voor uw inrichting. Afgezien van de standaardkoppelstukken bieden wij ook aanvullende componenten aan zoals zwenkwielen voor de vervaardiging van verrijdbare kledingrekken. Raadpleeg ons projectteam voor aanvullende componenten voor uw op maat gemaakte kledingrek.