GBR

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 - 18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nlSimplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

You're currently on:

Set voor tafelframe - Z-frame

Simple Table - Z-Frame

Een op maat gemaakt buizenframe voor tafels kan voor elk tafelblad worden gebruikt.

Nu kunt u uw eigen unieke tafel bouwen en daaraan werken. Ons moderne buizenframe voor tafels kan voor elk rechthoekig tafelblad worden gebruikt. Het onderstel van buizen en koppelstukken biedt een strak uiterlijk en stevigheid voor industriële toepassingen. De montage van de set is eenvoudig en even comfortabel als het gebruik van het uiteindelijke product. Onze klanten vervaardigen al vele jaren tafels met behulp van buizen en koppelstukken. Onze eenvoudige sets voor tafelframes maken de vervaardiging en samenstelling van uw eigen tafel met buizenframe nog gemakkelijker.

Z-FRAME is uniek in zijn ontwerp en geschikt als een bredere tafel. De dwarsbalk dient zowel voor vormgeving als voor functionaliteit. De schuine drager geeft een speciaal accent bij gebruik van een transparant tafelblad. De dwarsbalk heeft ook een nuttige functie aangezien hierdoor het midden van het tafelblad wordt versterkt. Dit is vooral van voordeel als een langere tafel van dunner tafelblad materiaal wordt gemaakt. De middelste ondersteunende buis vermindert het doorbuigen van het tafelblad bij een grote lengte.

Z-frame tafel basis

Hoe werkt dit?

Het is eenvoudig! U zorgt voor het werkblad en wij leveren het onderstel. Van bijna elk plat, rechthoekig oppervlak kan een tafel worden gemaakt. Laat uw creativiteit de vrije loop en zoek een tafelblad dat voor uw werkomgeving geschikt is. Wees milieubewust en recycle een oud stuk materiaal of koop iets nieuws zoals dit eenvoudige tafelblad van IKEA (bovenstaande afbeelding).

1) Begin met de invoer van de afmetingen van uw tafelblad - voer lengte en breedte in (rond af op hele centimeters). Het midden van de buizen van de poten komt ongeveer 10 cm van de rand van het tafelblad te liggen.

Afmetingen tafelblad

2) Geef de gewenste hoogte van het frame aan. Gebruik het onderstaande schema ter ondersteuning.

Bureauhoogte

3) Selecteer het gewenste type voet van de poten van de tafel.Er zijn drie opties.

 • Kunststof dop

  Kunststof einddoppen - glad, geïntegreerd uiterlijk ter bescherming van de vloer.

 • Voetstuk

  Voetstukken - stevige, brede voeten die op de vloer kunnen worden bevestigd.

 • Zwenkwiel

  Zwenkwielen - maken de tafel mobiel! De set wielen bestaat uit twee zwenkwielen met rem en twee zonder rem.

Dat is alles! Onze calculator berekent alle componenten en lengtes van uw buizen. Wij sturen u de buizen en componenten die u zelf kunt monteren. Daarna kan het frame aan de onderzijde van uw tafelblad worden bevestigd.

Dus probeer het ook eens! U ontvangt de buizen en buiskoppelingen. Een frame maken is met buisverbindingen is nog nooit zo makkelijk geweest. De buizen zijn op maat. Uw enige gereedschap is een inbussleutel!

Hoe wordt het buizenframe gemonteerd?

Het kan niet gemakkelijker. U ontvangt basisinstructies bij de tafel of u kunt deze hier downloaden. Het enige gereedschap dat u nodig hebt voor de bevestiging van de koppelstukken van het onderstel van de tafel is een inbussleutel die bij de set wordt geleverd. Bevestig het onderstel van de tafel met enkele schroeven aan het tafelblad en klaar is Kees! Zo simpel is het!

Voorbeelden van klanten

Veel van onze klanten hebben zelf een op maat gemaakte tafel gemaakt met behulp van onze tafelframes. Zie onderstaande afbeeldingen voor enkele voorbeelden van de wijze waarop onze klanten deze frames hebben gebruikt voor de vervaardiging van hun perfecte tafel.

 • Z-Frame Conference Table
 • Z-Frame Conference Table

Heeft u een speciaal verzoek?
Wij kunnen u helpen om uw idee om te zetten naar een ontwerp.

Offerteaanvraag

Of bel met onze experts op 088 0040500

 

Veelgestelde Vragen

Zit er een tafelblad bij?
Nee, wij hebben geconstateerd dat er een enorme verscheidenheid aan smaken is in tafelbladen. Hierdoor kun je zelf je tafelblad naar eigen wens bestellen.
Kan ik nadat ik de tafels heb gemonteerd nog wijzigen qua opstelling?
Ja, één pluspunt van een tafelset met behulp van buizen en koppelstukken is de flexibiliteit. Met een simpele inbussleutel kun je alle onderdelen eenvoudig losschroeven, herindelen en vastzetten. Indien in je nieuwe opstelling er net een paar onderdelen extra nodig zijn, hoef je enkel je nieuwe koppelstukken of stukken buis te bestellen. Natuurlijk moet er wel rekening gehouden worden met het al gekozen tafelblad.
Kan ik enkel kiezen uit de tafelsets uit het voorbeeld?
Nee, mocht uw gewenste tafelframeset er niet tussen staan, dan kunt u gewoon contact opnemen met onze specialisten, zij maken dan een offerte op maat.
Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om de artikelen binnen drie a vier werkdagen bij te bezorgen. Bij maatwerk en andere speciale wensen kan de verzending langer duren, wij zorgen er altijd voor om de levering zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Voor specifieke vragen over de levertermijn kunt u altijd contact opnemen met ons om meer duidelijkheid te krijgen.

Is het mogelijk om het tafelframe in een andere kleur te krijgen?

Ja, alle tafelframes kunnen door middel van poedercoating in een door u gewenste kleur worden voorzien. Poedercoating is te doen tegen een meerprijs, neem contact op met ons adviesteam om te infomeren naar de prijs.

Poedercoating kan gedaan worden in iedere RAL kleur (Bekijk de tabel).

Poedercoating zorgt voor twee weken extra leveringstermijn.

Kan ik mijn bestelling ook retour zenden?
Als consument zijn er 14 dagen na ontvangst geldig als zichttermijn. Dit houdt in dat binnen deze termijn de consument de koop kan bekijken en desgewenst annuleren. De kosten voor de artikelen en de heenzending worden dan vergoed. De kosten van de retourzending zijn hierbij voor de consument, tevens dient de consument ervoor te zorgen dat het artikel veilig en onbeschadigd aankomt. Wij adviseren dan ook bij een retourzending te kiezen voor een aangetekende of verzekerde verzending. Neemt u dan contact met ons op om het retourproces goed af te handelen. Op maat gemaakte artikelen zoals buizen, op maat gemaakte sets zijn uitgesloten van dit recht op retour. Dit artikel zal bij iedere afmeting op maat worden gemaakt, dit artikel valt dan niet onder het recht op retour. U kunt altijd contact met ons opnemen voor specifieke retourmogelijkheden.
Welke maat buis wordt gebruikt in de tafel sets?
De mooste sets maken gebruik van de gegalvaniseerde stalen buis, buismaat 7 (42,4 mm). Deze buizen zijn verzinkt waardoor deze geschikt zijn voor buiten. De 'Set met instelbare hoogte' maakt ook gebruik van de gegalvaniseerde stalen buis, buismaat 6 (33,7 mm) voor de uitschuifbare poten en ondersteuning.
Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?
De prijzen die getoond worden op de website van Simplified Building zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.
Hoe groot zijn de zwenkwieltjes?
De zwenkwielen passen op buismaat 7 (42,4 mm). De hoogte van de tafelset die u wenst is gemeten totaan de grond, dit is dus inclusief de hoogte van de zwenkwielen.
Hoeveel zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het gewicht en de lengte van de bundel. U kunt dit eenvoudig zien zodra u de artikelen aan de winkelwagen heeft toegevoegd.

Voor specifieke vragen over de verzendkosten kunt u contact met ons opnemen.

Kan ik de ondersteuning van de tafel aanpassen?
De 'Basisset' en 'Robuuste' tafelsets hebben een onafhankelijke ondersteuning, deze kan worden aangepast naar iedere gewenste hoogte. Bij standaard tafelhoogte, de locatie van de ondersteuning zal geen dramatische invloed hebben op de stabiliteit van de tafel. De 'Z-frame' en de 'Instelbare hoogte tafelsets' hebben geen ondersteuning die verticaal kan worden aangepast. De horizontale buis bij de 'Basisset', 'Robuuste set' en de Set voor instelbare hoogte' kunnen naar voren en achter verplaatst worden. Het naar voren plaatsen zorgt ervoor dat het kan gebruikt worden als voetensteun of juist naar achter om het uit de weg te verplaatsen.
Zijn jullie enkel gericht op particulieren/bedrijven?
Nee, wij zijn niet gebonden aan het enkel leveren aan particulieren of bedrijven. Beide partijen kunnen enorm goed terecht bij Simplified Building.

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanuit: Excl. BTW: € 249,44 Incl. Belasting: € 301,82

Aan: Excl. BTW: € 345,69 Incl. BTW € 418,28

Prijs voor de aangegeven lengte: Excl. BTW: € 0,00 Incl. Belasting: € 0,00

Basis Set   +€ 216,73 (+€ 262,24 Incl. BTW)
Tafellengte   +€ 0,07 (+€ 0,08 Incl. BTW)
Tischplatte Breite   +€ 0,14 (+€ 0,17 Incl. BTW)
Tafelhoogte   +€ 0,30 (+€ 0,36 Incl. BTW)

* Vereiste velden

1) Voer de afmetingen van uw tafelblad in

Rond af op hele cm

Lengte (cm)
Breedte (cm)

2) Voer de gewenste framehoogte van de tafel in

De hoogte van de tafel exclusief de dikte van het tafelblad. (zie schema links)

Hoogte (cm)

3) Selecteer het gewenste type voet van de poten van de tafel

Prijs voor de aangegeven lengte: Excl. BTW: € 0,00 Incl. Belasting: € 0,00

x
 • Type ST-ZG