GBR

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 - 18:00

Email

sales@simplifiedbuilding.nlSimplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

You're currently on:

Vrijstaand kledingrek – dubbel

Het displayrek met wandbevestiging is zo ontworpen dat de hangende kleding met de voorzijde naar buiten is gekeerd. Dit rek kan het beste worden gebruikt, wanneer bepaalde delen van kleding moeten opvallen. Normaal gesproken wordt dit afgewisseld met andere aan de zijkant aangebrachte kledingrekken.

 • Mooi uiterlijk – De Kee Klamp-koppelstukken en -buizen hebben een helder, modern en industrieel uiterlijk.
 • Sterk, stabiel en solide – In tegenstelling tot fragiele alternatieven zijn de kledingrekken vervaardigd met Kee Klamp-componenten solide, stabiel en duurzaam.
 • Geschikt voor hergebruik – Wanneer u uw inrichting moet aanpassen of uitbreiden kunnen deze rekken op een later tijdstip eenvoudig opnieuw worden gebruikt met extra buizen en koppelstukken.
 • Eenvoudige montage – Het geheel wordt met een eenvoudige inbussleutel gemonteerd (bijgeleverd!). Elk rek wordt binnen slechts enkele minuten gemonteerd.
 • Uw rek op maat gemaakt – Aangezien dit rek wordt vervaardigd van standaardbuizen, kunt u uw rek naar wens samenstellen, zelfs nadat u het al heeft gekocht.

Hoogte

De hoogte van het kledingrek bepaalt de afstand van de bovenste stang tot de onderste. Afhankelijk van de voetstukken kan uw rek enkele centimeters hoger zijn (zie onder voor optionele voetstukken).

 • 1.2 m

  Geschikt voor korte kleding zoals overhemden en broeken.

 • 1.5 m

  Geschikt voor de meeste kleding Bij dit rek kan een middenstang worden gebruikt.

 • 1.8 m

  Geschikt voor lange kleding zoals jurken of voor gebruik van een middenstang.

Opmerking: buizen kunnen op elke gewenste maat worden gezaagd, dus als de afmeting die u wenst niet wordt vermeld, neem contact op

 

Breedte

De breedte van het kledingrek bepaalt de hoeveelheid kleding die het rek kan bevatten.

 • 1.2 m

 • 1.5 m

 • 1.8 m

Opmerking: buizen kunnen op elke gewenste maat worden gezaagd, dus als de afmeting die u wenst niet wordt vermeld, neem contact met ons op.

 

Voetstukken

Kies het type voetstuk voor uw kledingrek.

 

Optionele middenstang

U kunt meer kleding opslaan door een middenstang te gebruiken. Deze middenstang kan het beste worden gebruikt bij een hoogte van 180 cm of 210 cm. Zorg ervoor dat dezelfde breedte als die van het rek wordt gekozen.

Kleurcoating leverbaar

Color Coated Clothing Racks

Bestel uw kledingrekken in kleur zodat deze passen bij de sfeer van uw winkel of afdeling. Deze rekken kunnen in elke RAL-kleur van poedercoating worden voorzien. Wanneer u geïnteresseerd bent in een kleurcoating van uw kledingrekken, neem rechtstreeks contact met ons op.

Bestel een uitvoering op maat van dit rek

Wilt u dit kledingrek, maar een andere uitvoering of lengte? Neem contact op met ons ontwerpteam.

Hoe monteer ik het kledingrek?

Het kan niet eenvoudiger. U ontvangt de basisinstructies bij het kledingrek of u kunt deze nu downloaden door op de afbeelding links te klikken. Het enige gereedschap dat u nodig hebt voor de bevestiging van de koppelstukken, is een inbussleutel die wordt bijgeleverd. Volg enkele stappen zoals vermeld in de instructies en klaar is Kees! We hebben u gezegd dat het eenvoudig is!

Technische info

 

Veelgestelde Vragen

Is het mogelijk om het kledingrek in een andere kleur te krijgen?

Ja, alle kledingrekken kunnen door middel van poedercoating in een door u gewenste kleur worden voorzien. Poedercoating is te doen tegen een meerprijs, neem contact op met ons adviesteam om te infomeren naar de prijs.

Poedercoating kan gedaan worden in iedere RAL kleur (Bekijk de tabel).

Poedercoating zorgt voor twee weken extra leveringstermijn.

Welke onderdelen bevatten ons kledingrekset?
Deze set bevat alle koppelstukken en buizen die u nodig heeft om het kledingrek te bouwen. We hebben ook een inbussleutel en een montageinstructie toegevoegd. Alles wat u nodig heeft om het kledingrek te monteren zit in de doos.
Kan ik enkel kiezen uit de kledingrekken uit het voorbeeld?
Nee, mocht uw gewenste kledingrek er niet tussen staan, dan kunt u gewoon contact opnemen met onze specialisten, zij maken dan een offerte op maat.
Kan ik nadat ik de kledingrekken heb gemonteerd nog wijzigen qua opstelling?
Ja, één pluspunt van een kledingrek met behulp van buizen en koppelstukken is de flexibiliteit. Met een simpele inbussleutel kun je alle onderdelen eenvoudig losschroeven, herindelen en vastzetten. Indien in je nieuwe opstelling er net een paar onderdelen extra nodig zijn, hoef je enkel je nieuwe koppelstukken of stukken buis te bestellen.
Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om de artikelen binnen drie a vier werkdagen bij te bezorgen. Bij maatwerk en andere speciale wensen kan de verzending langer duren, wij zorgen er altijd voor om de levering zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Voor specifieke vragen over de levertermijn kunt u altijd contact opnemen met ons om meer duidelijkheid te krijgen.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen die getoond worden op de website van Simplified Building zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

Kan ik mijn bestelling ook retour zenden?

Als consument zijn er 14 dagen na ontvangst geldig als zichttermijn. Dit houdt in dat binnen deze termijn de consument de koop kan bekijken en desgewenst annuleren. De kosten voor de artikelen en de heenzending worden dan vergoed. De kosten van de retourzending zijn hierbij voor de consument, tevens dient de consument ervoor te zorgen dat het artikel veilig en onbeschadigd aankomt. Wij adviseren dan ook bij een retourzending te kiezen voor een aangetekende of verzekerde verzending. Neemt u dan contact met ons op om het retourproces goed af te handelen.

Op maat gemaakte artikelen zoals buizen, op maat gemaakte sets zijn uitgesloten van dit recht op retour. Dit artikel zal bij iedere afmeting op maat worden gemaakt, dit artikel valt dan niet onder het recht op retour. U kunt altijd contact met ons opnemen voor specifieke retourmogelijkheden.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het gewicht en de lengte van de bundel. U kunt dit eenvoudig zien zodra u de artikelen aan de winkelwagen heeft toegevoegd. Voor specifieke vragen over de verzendkosten kunt u contact met ons opnemen.

Zijn jullie enkel gericht op particulieren/bedrijven?

Nee, wij zijn niet gebonden aan het enkel leveren aan particulieren of bedrijven. Beide partijen kunnen enorm goed terecht bij Simplified Building.

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanuit: Excl. BTW: € 166,22 Incl. Belasting: € 201,13

Aan: Excl. BTW: € 319,39 Incl. BTW € 386,46

Prijs voor de aangegeven lengte: Excl. BTW: € 0,00 Incl. Belasting: € 0,00

Vrijstaand kledingrek – dubbel   + € 94,90 +€ 114,83 Incl. BTW

* Vereiste velden

Prijs voor de aangegeven lengte: Excl. BTW: € 0,00 Incl. Belasting: € 0,00

x
 • Type SKFS-D-EU