Spandoekframe Gevelgemonteerd

Starting Price: Excl. BTW: € 31,71 Incl. Belasting: € 38,36

Product Omschrijving

Een spandoekframe is een hele eenvoudige manier om reclame te maken voor je bedrijf, evenement of instelling. Met een spandoek en daaromheen een frame kun je aan de gevel je naam perfect laten uitspreken. Het is natuurlijk belangrijk om voor naamsbekendheid te verzorgen. Met een spandoekframe kun je zelf kiezen welke afmetingen voor jou belangrijk zijn.

Welke mogelijkheden heb je allemaal? De mogelijkheden met buizen en koppelstukken zijn enorm divers. In onze blog hebben wij al eens stilgestaan bij de eindeloze mogelijkheden. Het betreft hier een aan de gevel gemonteerd spandoekframe, het ideale is dat het geen extra ruimte kost. De gevel van je bedrijfspand kan als plek dienen waaraan je het spandoekframe kunt bevestigen. Bij een gunstige plek van je bedrijfspand is het ideaal voor klanten, gasten en passanten om je herkenbaarheid van je locatie te vergroten!

Een spandoekframe met Kee Klamp koppelstukken is enorm duurzaam! Deze koppelstukken gaan tig jaar mee en zijn bestand tegen regen, sneeuw en zon! Ook onze gegalvaniseerde buizen zal ervoor zorgen dat uw spandoekframe tientallen jaren in goede conditie blijft. Dit is natuurlijk enorm handig omdat dit voor u een lange termijn oplossing is. Een sterke kwaliteit spandoekframe draagt bij aan uw imago van uw bedrijf, instelling of evenement.

In deze set kunt u variëren in zowel de hoogte als de breedte van het spandoekframe. Wij bieden de standaardhoogte en –breedtes aan van 100 cm, 150 cm en 200 cm. Wilt u andere afmetingen? Wilt u een total ander type spandoekframe? Neemt u dan contact op met onze Klantenservice. Zij werken dit eenvoudig voor u uit!

Wilt u deze set in een andere afmeting? Bekijk de onderdelenlijst en bestel uw buizen en koppelstukken in de in de door u gewenste maat. Of vraag onze klantenservice voor ondersteuning.

Let erop dat het spandoek iets binnen het spandoekframe valt en dat uw spandoek dus niet dezelfde grootte heeft. Wij leveren enkel de buizen- en koppelstukken voor het maken van een spandoekframe

Aanvullende Informatie

Gewicht Nvt
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.