BoxBolt

BoxBolt voor bevestiging
op holprofielen

De oplossing voor staalverbindingen met holprofielen

BoxBolt is een stalen verbinding die wordt gebruikt om staalconstructies (zoals balken) te verbinden wanneer de toegang beperkt is tot één zijde. Het is een eenvoudig te installeren en veilige oplossing.

Bekijk BoxBolt technische speificaties


Bekijk hoe BoxBolt werkt

Installatie voorbeelden

Enkele specificaties

Klembereik

Het klembereik van de BoxBolt-connector is de gecombineerde dikte van het staal dat wordt aangesloten en het staalwerk waarmee wordt verbonden. Elke diameter van de BoxBolt-connector heeft drie overlappende lengtes die zijn ontworpen om een breed scala aan materiaaldikten te kunnen verwerken. Als uw opspanbereik groter is dan hierboven vermeld, zijn speciale lengten beschikbaar.


Gatafmetingen en positionering

The clamping range of the BoxBolt connector is the combined thickness of the steel being connected and the steelwork being connected to. Each diameter of the BoxBolt connector has three overlapping lengths designed to accommodate a wide range of material thicknesses. If your clamping range exceeds those stated above, special lengths are available.

Technische documentatie

Download de volgende documentatie voor informatie over afmetingen en maximale belasting van de BoxBolt

BoxBolt data sheet
PDF
Volledige BoxBolt catalogus
PDF

Download onze staalverbindingen catalogus

Steel Connections Catalogue

Alle belangrijke details over oplossingen voor stalen verbindingen in een afdrukvriendelijk formaat. De catalogus bevat technische gegevens, installatietips en een gedetailleerde kostenanalyse.

Download de catalogus

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.