Fitnessapparatuur om thuis topfit te blijven

Je eigen home gym samenstellen was nog niet eerder zó eenvoudig. Met deze doe-het-zelf kit van buizen en fittingen kun je het perfecte fitnessstation bouwen voor thuis, in de garage of in de tuin.

Onze trainingstoestellen helpen bij de ondersteuning van je gezonde leefstijl en om fit te blijven. De volledig modulair op te bouwen toestellen zijn eenvoudig aan te passen, zodat je makkelijk je work-outs kunt uitbreiden.

Hulp nodig?

Example

Eenvoudige kits en maatwerk

om je fitnessdoelen te bereiken

Maak je eigen home gym met DHZ trainingstoestellen

Als je er van houdt om thuis te sporten, dan zal je misschien weleens hebben overwogen om op zolder, in de garage of in de tuin je eigen home gym te bouwen. Met onze buizen en buiskoppelingen kun je zelf je ideale DIY gym samenstellen, geheel flexibel, zoals jij het wilt.

home gym workout toestel
tuin gym training

Snelle levering zodat je zo spoedig mogelijk aan je home work-out kunt beginnen.

Onze kits worden in 3-5 dagen bezorgd. Als je een maatwerk toestel wilt, dan kan de levertijd oplopen, afhankelijk van de complexiteit en omvang van je project. Je bent er van verzekerd dat we ons uiterste best doen om je zo snel mogelijk te helpen.

Zo zwaar of lichtgewicht als jij het wilt

Ben je op zoek naar een maatwerk systeem maar weet je niet goed welke materialen je nodig hebt? Het materiaal waar je voor kiest is afhankelijk van het type toestel dat je wilt samenstellen. Kies voor zwaar gegalvaniseerd staal als je krachttraining wilt doen of voor lichtgewicht aluminium voor lichtere sporten, zoals pilates of ballet.

barre workout equipment made of aluminium
galvanised steel and aluminium tube

Ontworpen voor jarenlang sportplezier

De materialen die we gebruiken voor onze toestellen zijn bijzonder sterk en duurzaam. Gegalvaniseerd staal is bijzonder duurzaam en kan flinke krachten weerstaan, terwijl aluminium lichter van gewicht is en er wat beter uit ziet. Beide materialen zijn bestand tegen de weerselementen, roestvast en zeer duurzaam, zodat je jarenlang verzekerd bent van je eigen home gym.

Multifunctioneel en bijzonder veelzijdig

We hebben onze home gym toestellen samengesteld met veelzijdigheid in het achterhoofd. We weten hoe het is om toestellen aan te schaffen die veel ruimte opeisen en zelden worden gebruikt. De power tower is ontworpen om je een full body workout te bieden, inclusief delen die je helpen om samengestelde oefeningen uit te voeren, waarmee je meerdere spiergroepen tegelijk traint. Denk aan een multi-gym! Onze aluminium buizen kunnen worden gebruikt voor een heel spectrum van andere oefeningen, zoals pilates en ballet, maar zijn ook uitstekend geschikt om stretchoefeningen te doen.

athletic training diy structure
men's fitness obstacles for calisthenics

Voor binnen- en buitengebruik

Je hoeft geen keuze te maken waar je je home gym plaatst. Dankzij de duurzame materialen kun je je gym tijdens de zomer buiten zetten en naar binnen verplaatsen als je dat wilt. De kit is eenvoudig te monteren en te demonteren, dus jij bepaalt wanneer je buiten of binnen wilt sporten.

Eenvoudige montage

Het beste aan onze fitness kits is dat de montage bijzonder eenvoudig is. Je hebt geen specialistisch gereedschap nodig, wat betekent dat iedereen de toestellen zelf in elkaar kan zetten. De fittingen schuif je eenvoudigweg over de uiteinden van de buizen en draai je vast met de meegeleverde inbussleutel.

pipe size comparison
aluminium barre

Weet je nog niet waarnaar je op zoek bent?

Maakt niks uit! We hebben een paar inspiratieprojecten samengesteld om je te helpen een keuze te maken voor een kit.

We kunnen je helpen om alles te bouwen

Wil je lekker thuis kunnen sporten? Heb je een idee voor een toestel om zelf te bouwen? Wij kunnen je helpen jouw project te realiseren. Stuur ons je ontwerp of een foto van een bestaand systeem, samen met de gewenste afmetingen en ons team helpt je om je toestel samen te stellen.

chase tag and parkour custom equipment
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.