Kee Gate - Zelfsluitende Veiligheidspoort

Excl. BTW: € 426,00 Incl. Belasting: € 515,46

Configuratie

Excl. BTW: € 426,00 Incl. Belasting: € 515,46
plus minus
Model: SGEU500GV

Product Omschrijving

De zelfsluitende veiligheidspoort is geschikt voor gebruik bij relingen, doorgangen ladderingangen, kooiladders dakramen, loopbruggen en machines.

De industriële veiligheidspoort biedt een veilige werkomgeving door automatisch te sluiten nadat je er doorheen loopt. De veiligheidspoort hoeft dus niet handmatig te worden gesloten en er hoeven geen kettingen aan te hangen.

Voordelen

  • Sluit automatisch
  • Verminderd gevaarlijke situaties door menselijke fouten
  • Snel en eenvoudig te installeren
  • Can eenvoudig geplaatst worden in bestaande constructies
  • Duurzaam en betrouwbaar

Eenvoudige installatie

Installatie is eenvoudig. Met behulp van twee bouten is de KEE GATE eenvoudig te monteren aan verschillende typen hekwerk, leuningen of andere rechtopstaande constructies. Ook is hij eenvoudig te plaatsen op een vlakke ondergrond.

Deze industriele veiligheidspoort is word geleverd als een standaard poort van 1 meter breed en is envoudig te versmallen naar de juiste afmeting van uw constructie tot 1m.

Draai eenvoudig de stelschroeven los met behulp van een inbussleutel en gebruik een ijzerzaag om de buis op maat te zagen zodat hij in de bestaande constructie past, waarna je de stelschrooeven.

Afwerkings

De industriele veiligheidspoort is leverbaar in 2 modellen, beiden zijn weersbestendig en kunnen dus zowel binnen als buiten geplaatst worden.

De zelfsluitende poort is leverbaar in gegalvaniseerd staal en in een gepoedercoate variant (geel).

Aanvullende Informatie

Gewicht 18.0000
Conform CE Standards
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.