Kledingrekken

wysiwyg/clothing-rails/industrial_style_clothing_rails_2.jpg

Kledingrekken - voor kledingwinkels

Bouw een industrieel kledingrek met behulp van buiskoppelingen: kledingrekken gemaakt uit buizen en buisklemmen kunnen grote gewichten dragen zonder het risico dat ze gaan buigen.

Deze kledingrekken zijn uitstekend geschikt voor commercieel gebruik en bieden een systeem dat volledig flexibel is qua opbouw. Zo ben je altijd verzekerd van een kledingrek dat perfect past in de inrichting van je winkel.

Retail kledingrekken worden vaak gebruikt voor het tonen van kleding of voor het opbergen van kleding. Meestal worden hiervoor meerdere rekken aan elkaar gekoppeld. Met onze kledingrekken kan je zelf bepalen hoe je ze opbouwt en hoe je ze gebruikt in je winkel


Kledingrekken - voor thuis

Kledingrekken uit buizen en buiskoppelingen zijn ook perfect voor thuisgebruik en kunnen volledig worden aangepast aan je wensen. Ze hebben een robuuste, industriële uitstraling en passen in de vrijwel alle kamerstijlen en -ontwerpen.

Kies een kledingrek aan de muur of een vrijstaand model en configureer deze precies zoals jij die wilt. We kunnen je ook helpen om een op maat gemaakt kledingrek te maken.

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.