Aan de wand bevestigd kledingrek – display

Excl. BTW: € 67,92 Incl. Belasting: € 82,18

Configuratie

Excl. BTW: € 67,92 Incl. Belasting: € 82,18
plus minus
Model: SKWM-DE-N

Product Omschrijving

Het displayrek met wandbevestiging is zo ontworpen dat de hangende kleding met de voorzijde naar buiten is gekeerd. Dit rek kan het beste worden gebruikt, wanneer bepaalde delen van kleding moeten opvallen. Normaal gesproken wordt dit afgewisseld met andere aan de zijkant aangebrachte kledingrekken.

  • Mooi uiterlijk – De Kee Klamp-koppelstukken en -buizen hebben een helder, modern en industrieel uiterlijk.
  • Sterk, stabiel en solide – In tegenstelling tot fragiele alternatieven zijn de kledingrekken vervaardigd met Kee Klamp-componenten solide, stabiel en duurzaam.
  • Geschikt voor hergebruik – Wanneer u uw inrichting moet aanpassen of uitbreiden kunnen deze rekken op een later tijdstip eenvoudig opnieuw worden gebruikt met extra buizen en koppelstukken.
  • Eenvoudige montage – Het geheel wordt met een eenvoudige inbussleutel gemonteerd (bijgeleverd!). Elk rek wordt binnen slechts enkele minuten gemonteerd.
  • Uw rek op maat gemaakt – Aangezien dit rek wordt vervaardigd van standaardbuizen, kunt u uw rek naar wens samenstellen, zelfs nadat u het al heeft gekocht.

Artikelbeschrijving:

Hogte: 2,40cm

Verkrijgbaar in 3 opties. Bekijk onze fotogallerij.

Kleurcoating leverbaar

Color Coated Clothing Racks

Bestel uw kledingrekken in kleur zodat deze passen bij de sfeer van uw winkel of afdeling. Deze rekken kunnen in elke RAL-kleur van poedercoating worden voorzien. Wanneer u geïnteresseerd bent in een kleurcoating van uw kledingrekken, neem rechtstreeks contact met ons op.

Bestel een uitvoering op maat van dit rek

Wilt u dit kledingrek, maar een andere uitvoering of lengte? Neem contact op met ons ontwerpteam.

Hoe monteer ik het kledingrek?

Het kan niet eenvoudiger. U ontvangt de basisinstructies bij het kledingrek of u kunt deze nu downloaden door op de afbeelding links te klikken. Het enige gereedschap dat u nodig hebt voor de bevestiging van de koppelstukken, is een inbussleutel die wordt bijgeleverd. Volg enkele stappen zoals vermeld in de instructies en klaar is Kees! We hebben u gezegd dat het eenvoudig is!

Speciale oplossing?

Bent u geïnteresseerd in onze kledingrekken, maar wilt u een ander design of afmeting? Neemt u gerust contact met ons op! Wij bereiden dan een offerte voor u voor!

Aanvullende Informatie

Gewicht 0.0000
Gewicht (kgs) bis 25 kg
Colour Galvanised
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.