Aan de wand bevestigd kledingrek – opslag

Kies model

Voor dit product zijn geen opties beschikbaar

Product Omschrijving

Het aan de wand bevestigde kledingrek is een uitbreidbaar kledingrek dat tot elke afmeting kan worden verlengd. De kleding aan dit rek hangt zijwaarts en het kan worden gebruikt voor de opslag van een grote hoeveelheid kleding.

  • Mooi uiterlijk – De Kee Klamp-koppelstukken en -buizen hebben een helder, modern en industrieel uiterlijk.
  • Sterk, stabiel en solide – In tegenstelling tot fragiele alternatieven zijn de kledingrekken vervaardigd met Kee Klamp-componenten solide, stabiel en duurzaam.
  • Geschikt voor hergebruik – Wanneer u uw inrichting moet aanpassen of uitbreiden kunnen deze rekken op een later tijdstip eenvoudig opnieuw worden gebruikt met extra buizen en koppelstukken.
  • Eenvoudige montage – Het geheel wordt met een eenvoudige inbussleutel gemonteerd (bijgeleverd!). Elk rek wordt binnen slechts enkele minuten gemonteerd.
  • Uw rek op maat gemaakt – Aangezien dit rek wordt vervaardigd van standaardbuizen, kunt u uw rek naar wens samenstellen, zelfs nadat u het al heeft gekocht.

Artikelbeschrijving:

Hogte: 2,40m

Lengte: 1,80m

Lengte van de uitbreiding: 1,80m

Eenvoudig verlengbaar

Het kledingrek wordt verkocht in lengtes van 180 cm en kan worden samengesteld tot elke gewenste lengte door gebruik te maken van een bouwpakket en een aantal verlengstukken.

Kleurcoating leverbaar

Color Coated Clothing Racks

Bestel uw kledingrekken in kleur zodat deze passen bij de sfeer van uw winkel of afdeling. Deze rekken kunnen in elke RAL-kleur van poedercoating worden voorzien. Wanneer u geïnteresseerd bent in een kleurcoating van uw kledingrekken, neem rechtstreeks contact met ons op.

Speciale oplossing?

Bent u geïnteresseerd in onze kledingrekken, maar wilt u een ander design of afmeting? Neemt u gerust contact met ons op! Wij bereiden dan een offerte voor u voor!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.