Set voor tafelframe

Tafelframe gemaakt van buizen en buiskopelingen voor een industriele look. Dit tafelframe is gemaakt van gegalvaniseerde buizen en buiskoppelingen. Dit tafelframe is in te zetten als o.a. eetkamertafel en bureau.

Lengte: 160cm
Breedte: 80cm
Hoogte: 74cm

Let op: word geleverd zonder tafelblad. Aanbevolen afmtingen tafelblad 180x90 cm
Excl. BTW: € 143,86 Incl. Belasting: € 174,07
plus minus
Model: set-tafelframe-standaard

Product Omschrijving

Een op maat gemaakt buizenframe voor tafels kan voor elk tafelblad worden gebruikt.

Nu kunt u uw eigen unieke tafel bouwen en daaraan werken. Ons moderne buizenframe voor tafels kan voor elk rechthoekig tafelblad worden gebruikt. Het onderstel van buizen en koppelstukken biedt een strak uiterlijk en stevigheid voor industriële toepassingen.
De montage van de set is eenvoudig en even comfortabel als het gebruik van het uiteindelijke product. Onze klanten vervaardigen al vele jaren tafels met behulp van buizen en koppelstukken. Onze eenvoudige sets voor tafelframes maken de vervaardiging en samenstelling van uw eigen tafel met buizenframe nog gemakkelijker.

Dit tafelframe ziet eruit alsof het een tank kan dragen! De stevigheid en het doe-het-zelf-aspect ervan bezorgden het een plek op O'Reilly Publishing's Maker Faires.
Dit is een tafelframe dat van zich doet spreken. Ongeacht of u een werktafel, een bureau, een uitstaltafel of een werkbank bouwt, het biedt een sterk onderstel voor industriële toepassingen waarop u kunt bouwen.

Let Op: Word geleverd zonder tafelblad, aan te raden blad 180x90 cm

Afmetingen Tafelframe

Lengte: 160cm
Breedte: 80cm
Hoogte: 74cm

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.