Spandoekframes voor promotie

Spandoeken en reclameborden zijn populaire manieren om nieuwe klanten aan te trekken, met name voor lokale bedrijven. Voor elke winkel, praktijk of onderneming is naamsbekendheid enorm belangrijk.

Een goed geplaatst spandoek of reclamebord kan verrassend meer klandizie opleveren. Maar dat niet alleen: het tonen van je merk- of bedrijfsnaam op lokale evenementen is ook een perfecte manier om extra naamsbekendheid te krijgen.

Wij hebben enkele standaard frames samengesteld, maar vanwege het gebruik van Tubeclamps zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor afwijkende maten en andere ontwerpen kun je gerust contact met ons opnemen

Hulp nodig?

Simplified Building Team

Oersterke en duurzame spandoekframes

Maak je eigen spandoekframe met buizen en buiskoppelingen

Het gebruik van Tubeclamps en gegalvaniseerde buis zorgt voor een duurzame oplossing, die tientallen jaren meegaat zonder enige roest of schade te vertonen. Bovendien biedt het gebruik van deze bevestigingsmiddelen veel flexibiliteit, zodat je de onderdelen na een aantal jaar ook nog voor andere toepassingen kunt gebruiken.

Vanwege de modulaire aard van Tubeclamps, zijn vele vormen te realiseren. Wij kunnen samen met u kijken hoe het ontwerp het beste aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf of project.

Simplified Building op een Beurs

Gevel gemonteerde spandoekframes

Snelle levering zodat je zo spoedig mogelijk je bedrijf of evenement kunt promoten

Wij hebben een aantal standaard spandoekframes samengesteld. Deze zijn eenvoudig aan te passen naar een ander formaat. Door het gebruik van Tubeclamps zijn de mogelijkheden eindeloos. Heb je een specifiek ontwerp in gedachten, of wil je één van de standaard ontwerpen aanpassen? Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

De voordelen van het gebruik van Tubeclamps

Vaak zien wij dat er diverse reclameborden gemaakt worden met erg goedkope materialen en die niet geschikt zijn voor langdurig gebruik. Slecht weer, roest, houtschade, vervoer, in elkaar zetten en uit elkaar halen van je reclamebord kan de kwaliteit snel doen afnemen. Daarnaast zijn diverse reclameborden gebonden aan specifieke afmetingen.

Met Tubeclamps kun je spandoekframes maken op precies de wijze zoals jij dat wil. Het type spandoekframe uitkiezen, jouw ontwerp maken, de afmetingen uitrekenen en de onderdelen bestellen. Ook zorgen Tubeclamps voor een duurzame oplossing die tientallen jaren mee gaat. Tevens kun je met gebruik van buizen en koppelstukken altijd je ontwerp veranderen. Een verandering van spandoekontwerp zorgt er enkel voor dat je het spandoek hoeft te vernieuwen.

De voordelen zijn onder andere:

- Weerbestendig: Tubeclamps koppelstukken zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat inhoudt dat zij bestendig zijn tegen corrosie en roest. Dit zorgt voor een oplossing die meerdere jaren goed zal blijven.

- Eenvoudige montage: Het monteren gaat snel en moeiteloos. Er zijn geen speciale gereedschappen nodig om het frame te monteren, er is alleen een inbussleutel voor nodig. Wil je het frame weghalen of verplaatsen, dan gaat het demonteren net zo makkelijk.

- Aanpasbaar: Wij bieden een eigen oplossing die gebouwd is aan je eigen wensen. Aanpasbaar in hoogte, lengte, breedte en ontwerp; je krijgt het frame dat het best past bij jouw spandoek.

- Robuust: Gemaakt van duurzaam gegalvaniseerd staal en ontworpen voor een stevige constructie, onze spandoekframes zijn gemaakt om langdurig te bestaan.

- Herbruikbaar: Zouden je behoeftes veranderen, dan kun je onze Tubeclamps koppelstukken eenvoudig opnieuw gebruiken in een volgend project.

Ben je op zoek naar een reclamebord voor jouw bedrijf? Heb je inmiddels voor een spandoekframe gekozen? Kijk niet verder! Ons projectteam is gespecialiseerd in het werken met koppelstukken, wij kunnen u helpen met het ontwerp en de benodigde koppelstukken!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.