Retail Display 1,2m x 0,7m

Excl. BTW: € 159,32 Incl. Belasting: € 192,78
plus minus
Model: BF-RETAILDISPLAY

Product Omschrijving

Dit type is een wat kleinere variant voor bijvoorbeeld bij de ingang van een winkel, of voor een terras of restaurant. Het display is door zijn formaat eenvoudig te verplaatsen, maar kan eventueel ook in de grond verankerd worden.

Eenvoudige montage

Het frame wordt standaard geleverd met spanners om een spandoek te bevestigen, maar kan eventueel ook worden geleverd met paneelklemmen, waarmee bijvoorbeeld een ouderwets krijtbord kan worden bevestigd.

Gevel gemonteerde spandoekframes

De voordelen van een spandoekframe van Tubeclamps en buis

- Weerbestendig: onze Tubeclamps zijn volbad verzinkt, ook de buis die gebruikt wordt is verzinkt. Hierdoor zal het frame tientallen jaren tegen de meeste barre weeromstandigheden bestand zijn.

- Eenvoudige montage: je hebt alleen een inbussleutel nodig om het frame te monteren. Alle koppelingen die gebruikt worden, kunnen met dezelfde maat inbussleutel vast gezet worden.

- Gevelmontage: Voor het spandoek voor gevelmontage zijn er wel wat extra gereedschappen en bevestigingsmaterialen nodig. Deze worden niet met het frame mee geleverd aangezien niet iedere muur of wand hetzelfde is. Neem ik vooraf met de beheerder van je gebouw contact op of je in de gevel mag boren en een spandoek ophangen!

Wil je het frame aanpassen, verplaatsten of demonteren? Dit kan eenvoudig omdat de Tubeclamps ook weer net zo makkelijk los te maken zijn. Wordt het frame niet meer gebruikt, dan kun je de buis en koppelingen altijd nog voor een ander project gebruiken.

Hoe bepaal ik de maat van mijn spandoek of frame?

Houdt er rekening mee dat aan alle zijden van het spandoek ongeveer 5cm ruimte tussen het frame en het spandoek moet zitten om deze strak te hangen. Dit komt er op neer dat de frame maat 10cm hoger en breder moet zijn dan het spandoek. De aangegeven maten bij onze standaard kits zijn de binnenmaten van het frame. Bij onze kits gaan wij uit van ogen in het spandoek om de 25cm. Bij sommige spandoeken is die afstand wat groter, het kan dus zijn dat je wat elastieken over houdt.

Het plaatsen van het spandoek in het frame

Wanneer het frame gemonteerd is, dan kun je het spandoek er in hangen. Begin in één van de bovenste hoeken. Haal de elastiek 1 keer om de buis heen en haal dan de haak door het andere uiteinde van de elastiek zodat deze een lus om de buis vormt. Vervolgens haak je de haak in het oog van het spandoek en werk zo alle ogen af.

Aanvullende Informatie

Afmetingen 1,2m x 0,7m
Materiaal Staal
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.