Spandoekframe voor bodemmontage 2m x 1m

Price From: Excl. BTW: € 148,31 Incl. Belasting: € 179,46

Configuratie

Excl. BTW: € 148,31 Incl. Belasting: € 179,46
plus minus
Model: BF-GROUNDFIXED-CONFIG

Product Omschrijving

Het buizenframe wordt in of op de grond geplaatst om het spandoekframe overeind te houden. Het basisframe is hetzelfde als het frame voor gevelmontage, maar beschikt over langere verticale buizen en eventueel extra steunen voor een solide constructie. Dit soort spandoekframes zie je voornamelijk in rechthoekige en vierkante ontwerpen. Net als bij de gevel gemonteerde spandoekframes, wordt ook hier het doek bevestigd met spanners aan het frame.

 In de grond geplaatst spandoekframe

Spandoekframe voor bodemmontage

Dit type frame zie je vaak bij bedrijven en evenementen en langs de kant van de weg. Zeker wanneer er veel verkeer voorbijkomt, kan een spandoekframe voor bodemmontage interessant zijn om klanten of bezoekers te trekken.

Stevige constructie

Wanneer men kiest voor bodemmontage, kun je er voor kiezen om het frame in beton te gieten of om de buizen direct in de grond in te graven. Zeker bij een groter bannerframe is het verstandiger deze in het beton te gieten, aangezien een dergelijke oppervlakte veel meer wind vangt.

Bij het plaatsen in de grond is het verstandig om te bekijken hoe stevig het reclamebord staat met betrekking tot de windkracht. Als het in de grond geplaatste spandoekframe niet in beton wordt gestort, is het aan te raden extra schuine steunen (schoorsteunen)achter op het frame te plaatsen.

Spandoekframe V-vorm

De voordelen van een spandoekframe van Tubeclamps en buis

- Weerbestendig: onze Tubeclamps zijn volbad verzinkt, ook de buis die gebruikt wordt is verzinkt. Hierdoor zal het frame tientallen jaren tegen de meeste barre weeromstandigheden bestand zijn.

- Eenvoudige montage: je hebt alleen een inbussleutel nodig om het frame te monteren. Alle koppelingen die gebruikt worden, kunnen met dezelfde maat inbussleutel vast gezet worden.

- Gevelmontage: Voor het spandoek voor gevelmontage zijn er wel wat extra gereedschappen en bevestigingsmaterialen nodig. Deze worden niet met het frame mee geleverd aangezien niet iedere muur of wand hetzelfde is. Neem ik vooraf met de beheerder van je gebouw contact op of je in de gevel mag boren en een spandoek ophangen!

Wil je het frame aanpassen, verplaatsten of demonteren? Dit kan eenvoudig omdat de Tubeclamps ook weer net zo makkelijk los te maken zijn. Wordt het frame niet meer gebruikt, dan kun je de buis en koppelingen altijd nog voor een ander project gebruiken.

Hoe bepaal ik de maat van mijn spandoek of frame?

Houdt er rekening mee dat aan alle zijden van het spandoek ongeveer 5cm ruimte tussen het frame en het spandoek moet zitten om deze strak te hangen. Dit komt er op neer dat de frame maat 10cm hoger en breder moet zijn dan het spandoek. De aangegeven maten bij onze standaard kits zijn de binnenmaten van het frame. Bij onze kits gaan wij uit van ogen in het spandoek om de 25cm. Bij sommige spandoeken is die afstand wat groter, het kan dus zijn dat je wat elastieken over houdt.

Het plaatsen van het spandoek in het frame

Wanneer het frame gemonteerd is, dan kun je het spandoek er in hangen. Begin in één van de bovenste hoeken. Haal de elastiek 1 keer om de buis heen en haal dan de haak door het andere uiteinde van de elastiek zodat deze een lus om de buis vormt. Vervolgens haak je de haak in het oog van het spandoek en werk zo alle ogen af.

Aanvullende Informatie

Afmetingen 2m x 1m
Materiaal Staal
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.