Spandoekframe voor bodemmontage 2m x 1m

Price From: Excl. BTW: € 143,99 Incl. Belasting: € 174,23

Configuratie

Excl. BTW: € 143,99 Incl. Belasting: € 174,23
plus minus
Model: BF-GROUNDFIXED-CONFIG

Product Omschrijving

Het buizenframe wordt in of op de grond geplaatst om het spandoekframe overeind te houden. Het basisframe is hetzelfde als het frame voor gevelmontage, maar beschikt over langere verticale buizen en eventueel extra steunen voor een solide constructie. Dit soort spandoekframes zie je voornamelijk in rechthoekige en vierkante ontwerpen. Net als bij de gevel gemonteerde spandoekframes, wordt ook hier het doek bevestigd met spanners aan het frame.

 In de grond geplaatst spandoekframe

Spandoekframe voor bodemmontage

Dit type frame zie je vaak bij bedrijven en evenementen en langs de kant van de weg. Zeker wanneer er veel verkeer voorbijkomt, kan een spandoekframe voor bodemmontage interessant zijn om klanten of bezoekers te trekken.

Stevige constructie

Wanneer men kiest voor bodemmontage, kun je er voor kiezen om het frame in beton te gieten of om de buizen direct in de grond in te graven. Zeker bij een groter bannerframe is het verstandiger deze in het beton te gieten, aangezien een dergelijke oppervlakte veel meer wind vangt.

Bij het plaatsen in de grond is het verstandig om te bekijken hoe stevig het reclamebord staat met betrekking tot de windkracht. Als het in de grond geplaatste spandoekframe niet in beton wordt gestort, is het aan te raden extra schuine steunen (schoorsteunen)achter op het frame te plaatsen.

Spandoekframe V-vorm

Aanvullende Informatie

Afmetingen 2m x 1m
Materiaal Staal
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.