Spandoekframe voor gevelmontage 2m x 1m

Excl. BTW: € 143,91 Incl. Belasting: € 174,13
plus minus
Model: BF-WALLMOUNTED

Product Omschrijving

De gevel gemonteerde spandoekframes zijn ideaal, omdat een eenvoudig ontwerp de mogelijkheid biedt om je spandoek of reclamebord te maken. Een vierkant of rechthoekig spandoek wordt met spandoekspanners door de ogen van het spandoek om de buis heen bevestigd.

Bevestiging van het spandoekframe

Het spandoekframe wordt aan de gevel gemonteerd met een afstandsklem, een koppelstuk van Tubeclamps. Dit koppelstuk zorgt ervoor dat een spandoekframe op vrijwel ieder oppervlak, onder andere op hout, steen en beton, kan worden gemonteerd.

Het resultaat is een robuuste oplossing tegen een gunstige prijs en die bovendien eenvoudig te monteren is!

Gevel gemonteerde spandoekframes

De voordelen van een spandoekframe van Tubeclamps en buis

- Weerbestendig: onze Tubeclamps zijn volbad verzinkt, ook de buis die gebruikt wordt is verzinkt. Hierdoor zal het frame tientallen jaren tegen de meeste barre weeromstandigheden bestand zijn.

- Eenvoudige montage: je hebt alleen een inbussleutel nodig om het frame te monteren. Alle koppelingen die gebruikt worden, kunnen met dezelfde maat inbussleutel vast gezet worden.

- Gevelmontage: Voor het spandoek voor gevelmontage zijn er wel wat extra gereedschappen en bevestigingsmaterialen nodig. Deze worden niet met het frame mee geleverd aangezien niet iedere muur of wand hetzelfde is. Neem ik vooraf met de beheerder van je gebouw contact op of je in de gevel mag boren en een spandoek ophangen!

Wil je het frame aanpassen, verplaatsten of demonteren? Dit kan eenvoudig omdat de Tubeclamps ook weer net zo makkelijk los te maken zijn. Wordt het frame niet meer gebruikt, dan kun je de buis en koppelingen altijd nog voor een ander project gebruiken.

Hoe bepaal ik de maat van mijn spandoek of frame?

Houdt er rekening mee dat aan alle zijden van het spandoek ongeveer 5cm ruimte tussen het frame en het spandoek moet zitten om deze strak te hangen. Dit komt er op neer dat de frame maat 10cm hoger en breder moet zijn dan het spandoek. De aangegeven maten bij onze standaard kits zijn de binnenmaten van het frame. Bij onze kits gaan wij uit van ogen in het spandoek om de 25cm. Bij sommige spandoeken is die afstand wat groter, het kan dus zijn dat je wat elastieken over houdt.

Het plaatsen van het spandoek in het frame

Wanneer het frame gemonteerd is, dan kun je het spandoek er in hangen. Begin in één van de bovenste hoeken. Haal de elastiek 1 keer om de buis heen en haal dan de haak door het andere uiteinde van de elastiek zodat deze een lus om de buis vormt. Vervolgens haak je de haak in het oog van het spandoek en werk zo alle ogen af.

Aanvullende Informatie

Afmetingen 2m x 1m
Materiaal Staal
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.