NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

[email protected]

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Oplossingen Sets voor tafelframes Sets voor tafelframes

Sets voor tafelframes

Een tafelframe dat kan worden gebruikt voor elk tafelblad!

Met onze sets kunt u van nagenoeg elk tafelblad een perfecte werktafel, bureau of tafel maken. Gebruik onze frames ter ondersteuning van een tafelblad van hout, graniet, staal, glas of welk materiaal dan ook. Geef de afmetingen van uw tafelblad en de hoogte van het frame op en wij sturen u de onderdelen die u nodig hebt voor de vervaardiging van een industrieel ogend buizenframe dat geschikt is voor elk tafelbladmateriaal. U zorgt voor het tafelblad, wij leveren het industrieel vormgegeven buizenonderstel en daarmee hebt u een uniek meubelstuk. Gemakkelijk te monteren met de buizen en buiskoppelingen.

Verbinden met deze buisverbindingen is nog nooit zo makkelijk geweest. De buizen zijn op maat. Uw enige gereedschap is een inbussleutel!

De sets voor tafelframes zijn in vier uitvoeringen leverbaar

Elke set voor tafelframes kan aan de afmetingen van uw tafelblad worden aangepast.
U geeft de tafelblad afmeting aan ons door, wij zorgen voor de juiste materialen en de correcte buislengtes.

Sets voor werktafelframes BASIS

Set voor tafelframes - Basis

De BASIS-set heeft vier poten en een "H"-frame waarmee de poten worden verbonden en gestabiliseerd. De voet van de poten kan een eenvoudige dop/plug zijn of een zwenkwiel zodat de werktafel verrijdbaar is.

 

Set voor Tafelframe - Instelbare hoogte

Set voor tafelframes - Instelbare hoogte

Deze set is in zijn eenvoud gelijk aan de BASIS-set, maar biedt als extra functie een hoogteverstelling van de tafel. Dit is een perfect tafelframe, die door de verstelbare hoogte, als tafel zowel zittend als staand kan worden gebruikt.

 

Set voor tafelframes Robuust

Set voor tafelframes – Robuust

Ontworpen voor robuuste uitstraling en deze tafel heeft een draagvermogen van maar liefst een ton. Deze tafel is speciaal ontworpen voor een robuust, industrieel uiterlijk.

 

Basistafel buizenonderstel Z-vorm

Set voor tafelframes - Z-frame

Het Z-FRAME is uitermate geschikt wanneer u een unieke vormgeving zoekt of een onderstel voor een middelgroot of groot tafelblad nodig hebt. De steun in het midden biedt extra stevigheid aan het tafelblad en deze uitvoering is perfect geschikt voor tafelbladen van glas.

 

Meer tafelframes

Opties naar wens van de klant

Wij ontwerpen al vele jaren op maat gemaakte buizenframes voor tafels, bureaus, werktafels en werkbanken. Op grond van de desbetreffende ervaring bieden wij u de mogelijkheid zeer eenvoudig een buizenframe voor uw tafel te vervaardigen met de bovenstaande opties. Als geen van de bovenstaande sets aan uw eisen voldoet, kunt u nog altijd gebruik maken van een optie op maat. Ons verkoopteam werkt graag met u samen bij het ontwerp van een buizenframe voor een werktafel of een tafel die aan uw eisen voldoet.

Heeft u een speciaal verzoek?
Wij kunnen u helpen om uw idee om te zetten naar een ontwerp.

Offerteaanvraag

Of bel met onze experts op 088 0040500