NED

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 -18:00

Email

[email protected]

Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

Home Oplossingen Winkelkledingrekken Winkelkledingrekken

Kledingrekken voor uw winkel

Kledingrek speciaal voor Retail!

Kledingrekken voor uw winkel met slechts één doel - meer kleding te verkopen. Kledingrekken zorgen in uw winkel voor een mooie uitstraling en een bepaalde sfeer. Uw kledingrekken dienen daardoor perfect aan te sluiten bij de winkelinrichting die u voor ogen heeft. Uw winkel heeft natuurlijk een imago en uitstraling dat u wenst uit te dragen. Uw winkelinventaris speelt hierin natuurlijk een belangrijk onderdeel. Uw kledingrekken met onze Kee Klamp en Tubeclamps buiskoppelingen zorgen voor een industriële look. U krijgt hiermee een industriële inrichting.

Industriële kledingwinkelinrichting

Er bestaan in hoofdzaak twee typen kledingrekken voor uw winkel: Presentatie winkelrekken en Opslag winkelrekken. Normaal gesproken worden deze typen rekken gecombineerd. Presentatie winkelrekken zorgen ervoor dat de aandacht van de klant vanuit het gangpad naar uw kledingafdeling wordt getrokken. Opslag winkelrekken helpen klanten bij het zoeken naar hun maat of naar een speciale kleur. Hier hangen bijvoorbeeld meerdere kledingstukken aan één kledingrek bij elkaar. U kunt eenvoudig variëren in uw winkel tussen presentatie kledingrekken en opslag kledingrekken.

 • Bekijk standaard kledingrekken

  Onze bouwpakketten zijn samengesteld met de meest gebruikelijke configuraties die u maar kunt bedenken. De standaard kledingrekken vereenvoudigen het proces en kunnen worden aangepast zodat aan uw specifieke eisen kan worden voldaan.

 • Advies of offerte aanvragen

  Wanneer u vanaf het begin een oplossing op maat wenst, geef ons informatie over uw project en een van onze adviseurs zal u begeleiden.

Ons team wil u graag helpen meer kleding te verkopen. Maak gebruik van onze adviseurs voor kledingrekken in uw winkel die meer doen dan u een eenvoudige lijst met materialen leveren. Zij kunnen u ondersteunen bij de keuze en invulling van uw winkelinrichting om meer klanten voor uw producten te interesseren.

Winkelrekken samenstellen gaat eenvoudig en snel!

 • Eenvoudige bouwpakketten

  Kant-en-klare Kledingrekken

  Een winkelinrichting dat u zelf erg gemakkelijk in elkaar kunt zetten? Wij hebben het! Met onze kledingrekken krijgt u eenvoudige bouwpakketten om uw eigen kledingrek te maken.

 • Nuttig advies

  Goed advies

  Wij adviseren u met alle plezier over uw kledingrekken. Uw winkelinrichting maken wij onze zorg en wij zorgen dat u de beste opstelling krijgt voor optimale verkoopmogelijkheden..

 • Maatwerk of Standaard?

  Maatwerk kledingrek

  Een unieke winkelinrichting kunt u eenvoudig maken door gebruik te maken van onze industriële kledingrekken. Uw ontwerp geheel naar uw eigen smaak, wij leveren voor u maatwerk!.

Waarom onze winkelkledingrekken gebruiken?

 • Modern, industrieel uiterlijk

  Onze buizen en buiskoppelingen zorgen voor een industrieel uiterlijk in uw winkelinrichting. Daarnaast bent u enorm flexibel in uw ontwerpmogelijkheden. Met onze moderne kledingrekken zorgt u in uw winkel een enorm fijne sfeer en optimale winkelindeling!

 • Duurzame, industriële kwaliteit

  Wij maken gebruik van kwaliteitsproducten en bieden u twee merken Tubeclamps en Kee Klamp. Tevens hebben wij met Kee Lite het allerbeste merk aluminium buiskoppelingen. Onze merken bieden de hoogste kwaliteit, de mooiste uitstraling met de meest veelzijdige opties in uw ontwerp.

 • Aanpasbaar en flexibel

  Aanpasbaarheid is het sleutelwoord in de detailhandel! Kee Klamp-koppelstukken zijn beschikbaar in honderden maten en uitvoeringen en worden eenvoudig door middel van een inbussleutel op de buis vastgemaakt. Ontwerpen van kledingrekken die zijn vervaardigd met deze buiskoppelingen kunnen vrij gemakkelijk worden verwijderd, aangepast aan verschillende hoogten en geheel opnieuw worden samengesteld. Gemakkelijk een kledingrek volledig ombouwen tot een ander type kledingrek zonder nieuwe onderdelen te hoeven bestellen..

 • Kledingrekken uitbreiden

  Naarmate uw winkel groter wordt, kunnen uw winkelrekken met u meegroeien. Door gebruik te maken van onze buiskoppelingen heeft u altijd de beschikking over vervangings- en uitbreidingspakketten. Wij kunnen uw ontwerp gemakkelijk aanpassen aan uw vernieuwde wensen en eisen.

Kledingrekken van sommige van onze klanten

 • Kledingrekken van sommige van onze klanten

  Calla Bridal - bruidsboetiek

  Combinatie van industriële kledingrekken en een elegante inrichting zorgen voor een unieke stijl.

 • Kledingrekken van sommige van onze klanten

  Renew Denim - Denim kledingwinkel

  Speciale rekken voor zware belasting zijn zeer geschikt om het gewicht van denim te dragen. De industriële uitvoering van deze rekken past ook goed bij de korrelige structuur van denim.

 • Universal Sole - Kledingrekken van onze klanten

  Universal Sole - winkel voor hardloopschoenen en -kleding

  Deze rekken zijn voorzien van poedercoating en zijn gebruikt voor kledingrekken met vloer- alsmede wandbevestiging.

 • Super Dry Clothing Stores - Kledingrekken van sommige van onze klanten

  Super Dry Clothing Stores - wereldwijde verkoop van kleding in Britse stijl

  Onze kledingrekken worden in Super Dry-winkels over de hele wereld gebruikt. Het veelzijdige systeem biedt een combinatie van vorm en functie voor deze moderne winkelier. Onze winkelkledingrekken bieden een industriële winkelinrichting dat perfect past bij Super Dry.

Wordt onze volgende klant, de start is eenvoudig

Er zijn twee manieren om te beginnen:

 • Zoek onze bouwpakketten

  Onze bouwpakketten zijn samengesteld met de meest gebruikelijke configuraties die je maar kunt bedenken. De bouwpakketten vereenvoudigen het proces en kunnen worden aangepast zodat aan uw specifieke eisen kan worden voldaan.

 • Neem contact op met een adviseur

  Wanneer u vanaf het begin een oplossing op maat wenst, geef ons informatie over uw project en een van onze adviseurs zal u begeleiden.

Voorbeelden van kledingrekken en presentatiemateriaal

 • Vrijstaand mobiel of vast

  Vrijstaand mobiel of vast

 • Aan de wand bevestigde displayrekken

  Aan de wand bevestigde displayrekken

 • Vrijstaande stellingen met legborden

  Vrijstaande stellingen met legborden

 • Aan de wand bevestigde stellingen met legborden

  Aan de wand bevestigde stellingen met legborden

 • Kledingrek in kast

  Kastrek

 • Displaytafels

  Displaytafels

 • Combinatie van rek en legborden

  Combinatie van rek en legborden

 • Vrijstaande kapstok

  4-voudige presentatiestang

 • Op werkblad gemonteerde rekken

  Op werkblad gemonteerde rekken

 • Paskamers

  Paskamers

 • Opslagrekken

  Opslagrekken

 • Op maat gemaakte rekken

  Op maat gemaakte rekken

Bouwpakketten voor het eenvoudige ontwerp van kledingrekken voor uw winkel

Er kan worden gekozen uit vier hoofdbouwpakketten. Twee voor wandbevestiging en twee vrijstaande. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor een toelichting bij elk van onze bouwpakketten voor kledingrekken.

Kies voor een op maat gemaakt uniek kledingrek

Veel van onze klanten willen gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden van het Kee Klamp-systeem. Wanneer u het ontwerp van een op maat gemaakt kledingreksysteem voor uw winkel overweegt, kan ons team adviseurs u ondersteunen bij de keuze van de beste componenten en configuratie.

Vul uw kledingrekken aan met verkooptafels

Vul uw kledingrekken aan met verkooptafels

Breng uniformiteit aan in uw winkel door verkooptafels van een buizensysteem passend bij uw kledingrekken te plaatsen. Verkooptafels kunnen in nagenoeg elke vorm en configuratie worden ontworpen. Tafelonderstellen van metalen buizen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen die kunnen worden gebruikt voor de ondersteuning van een tafelblad van welk materiaal dan ook.

Voeg kleur toe aan uw kledingrekken

Voeg kleur toe aan uw kledingrekken

Als de kleur van de gegalvaniseerde buis niet in uw inrichting past, kunnen de kledingrekken worden geverfd. Wij maken gebruik van een poedercoatingsproces waarbij de verf door middel van verhitting op de buizen en de koppelstukken wordt aangebracht waardoor een zeer duurzame afwerking ontstaat. Standaardkleuren zijn glanzend wit, glanzend zwart, matzwart en glanzend rood. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Wij doen meer dan winkelkledingrekken

 • Open kledingkasten

  Open kledingkasten - Kledingrekken van buizensysteem voor thuis

 • Industriële kledingrekken

  Industriële kledingrekken - Massaopslag voor kleding van welke stijl of soort dan ook

 • Display Kledingrekken

  Displaykledingrekken - Kledingrekken met de nadruk op de presentatie van uw product voor potentiële klanten

 • Retail Kledingrekken

  Commerciële kledingrekken - Opslagrekken die kunnen worden gebruikt in de showroom of in het magazijn