5 buitengewone tafelbladen voor industriële tafelonderstellenTubeclamps-buiskoppelingen zijn flexibel en gemakkelijk te installeren. Daarom zijn ze ook zo geschikt om verschillende meubels te bouwen. Enkele van onze klanten hebben creatieve tafels gemaakt met onze buiskoppelstukken. De foto’s van die projecten vinden jullie onder deze blogpost. Om een interessante tafel te kunnen bouwen heeft men niet alleen een tafelonderstel, maar ook een tafelblad nodig. Veel klanten gebruiken bijvoorbeeld bureaubladen van Ikea voor hun tafels. Maar onze creativiteit is niet gebonden aan grenzen. Wil je niet alleen een cool onderstel, maar ook een buitengewoon tafelblad? Bekijk hier de vijf buitengewone ideeën voor tafelbladen:

1.Tafelblad van gerecyclede pallets

Tafelblad van gerecyclede pallets

Bron101 Pallets

Kan je je voorstellen om van gebruikte pallets een tafelblad te maken? Dat is zelfs een erg goedkope oplossing! Je kan oude pallets van winkels, distributiecentra en magazijnen gebruiken. Zorg er wel voor dat je het verschil weet tussen behandeld en onbehandeld hout zodat je weet welk hout je kunt gebruiken voor je tafelblad. Let er ook op dat je je bij het bewerken van het blad niet verwondt. Gebruik in ieder geval de nodige beschermende uitrusting!

Help het milieu een handje en maak van oude pallets een tafelblad. Je zal versteld staan in welke goede staat de meeste pallets zijn. Op de foto kan je zien hoe zo'n zelfgebouwd tafelblad er met een industrieel tafelonderstel kan uitzien.

2. Houten tafelbladen die oplichten in het donker

Houten tafelbladen die oplichten in het donker

Bron Bored Panda

Ken jij iemand die een houten tafelblad heeft dat oplicht in het donker? Nee? Maak er dan zelf eentje! Het unieke ontwerp zal zeker bij elke bezoeker in de smaak vallen!

Bij dit glow-in-the-dark-tafelblad worden de gaten in h et hout gevuld met een mengsel van fotoluminescerend poeder en hars gevuld. Je kunt verschillende patronen maken op het tafelblad: misschien sneeuwvlokken voor de winter of planeten en sterren, je eigen Melkweg. Ook hier zijn er geen grenzen aan je fantasie. Om ook een buitengewone look onder het tafelblad te krijgen, kan je er een onderstel van buiskoppelingen en buizen aan toevoegen. Ook hier bepaal je zelf hoe het er moet uitzien.

Lees meer over dit lichtgevend tafelblad in de bijdrage: Glow-In-The-Dark-Table mit Photoluminescent Harz

Houten tafelbladen die oplichten in het donker

Bron Bored Panda

3. Tafelblad met leds

Tafelblad met leds

Quelle Evil Mad Scientist

Je wil wel dat je tafelblad licht geeft, maar het mag geen houten tafelblad zijn? Dan raden we je een tafelblad met leds aan. Die zorgt ook voor een moderne sfeer in bars, clubs, maar ook bij je thuis. Op het volgende feestje zullen je gasten niet meer willen vertrekken uit deze led omgeving.

Tafelblad met leds

Bron Bar Chefs

4. Tafelblad vol muntjes

Tafelblad vol muntjes

Zit je spaarvarkentje vol muntjes en moet het leeggemaakt worden? Ga dan niet naar de bank, maar maak een tafelblad vol munten! Je kunt ook verschillende patronen maken met de muntjes, bijvoorbeeld door nieuwe en oude muntjes te gebruiken. Het duurt wel vrij lang tot je de perfecte combinatie samengesteld hebt uit je muntjes, maar het werk en het geduld zullen lonen. Bij dit soort tafelbladen passen zwartverzinkte Tubeclamps-buiskoppelingen en buizen erg goed.

wil je muntjes liever uitgeven? Maak dan een tafelblad van flessendoppen! Dit tafelblad kan ook uitstekend gebruikt worden op een bartafel.

5. Tafelblad van hout

Tafelblad van hout

Bron Room Service Store

Geef je de voorkeur aan een rustieke look in je woonkamer? Ook daarvoor hebben wij een idee. Neem een houten blad naar je eigen smaak. Combineer die met een zwart verzinkte buis zodat er een warme sfeer ontstaat. Dit blad zorgt niet alleen thuis voor een gezellige sfeer, maar past ook heel goed in vakantiehuisjes!

Bron Accent on Design

Heb je een super idee voor een tafel, maar weet je niet hoe je die kan maken? Neem dan contact op met ons team. We helpen je graag om je dromen te doen uitkomen!

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.