5 Sterke en Eenvoudige Stands voor Beurzen!

Voorbeelden van beursframes uit buizen en buiskoppelingen

Heb je ooit wel eens op een beurs gestaan waar je zó onder tijdsdruk stond dat het in elkaar zetten van je stand een hels karwei was? Die stand kwam er voor je gevoel zeker net niet goed uit? Altijd weer gestress met het opbouwen van een ingewikkelde stand op een beurs.

Voorbeelden van Stands op Beurzen!

Sinds 2011 worden beurzen, zowel vakbeurzen als publieksbeurzen, weer meer bezocht. In 2010 en 2011 hadden beide het dieptepunt van de afgelopen zeven jaar bereikt, maar de drukte op beurzen groeit weer. Kleine of grote beurzen, het blijft een interessante plek om nieuwe klanten binnen te halen. Dan speelt je eigen stand natuurlijk een belangrijke rol! Veel bedrijven hebben zelf niet de middelen om grote stands te bouwen en te vervoeren, maar willen wel aanwezig zijn op deze beurs. Het is dan ook een enorm voordeel zodra je stand snel te monteren is, eenvoudig te vervoeren en een goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Om de juiste materialen en onderdelen te vinden hebben wij 5 stands uitgelicht. Deze 5 stands maken gebruik van sterke Tubeclamps koppelstukken wat in de standbouw ervoor zorgt dat men een stevige en snel te monteren stand kan maken.

1. Hunite Stand

Standbouw Voorbeeld Stand Hunite

Deze eenvoudig te monteren beursstand die samengesteld is door Hunite heeft het voordeel door de eenvoud van Tubeclamps. Deze stand gebruikt buizen en koppelstukken om een frame te creëren en maakt gebruik van spanelastieken om de spandoeken te spannen aan dit frame. Simpeler kan het niet! Dit ontwerp van Hunite is eenvoudig in elkaar te zetten met Tubeclamps koppelstukken die eenvoudig in elkaar te zetten. Nooit meer vroeg uit de veren om uren voordat de beurs begint al aan de opbouw beginnen, nooit meer haasten omdat de standbouw te ingewikkeld is en tenslotte nooit meer te laat voor het avondeten omdat het afbreken te ingewikkeld was.

2. Hunite Tweede Stand

Stand Hunite op Beurs

Hier zie je nog een spandoekframe voor op de beurs van Hunite. De stand heeft een vergelijkbaar ontwerp als het eerste Hunite frame. Ook hier zie je dat het frame uit Tubeclamps en buizen bestaat, het spandoek wordt weer bevestigd met spanelastieken. Hunite was erg blij met de flexibiliteit en het gemak van Tubeclamps voor hun stand. Het was voor hem eenvoudig om in weinig tijd de stand uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten.

Voorbeeld Stand Hunite op Beurs

3. Sheltowee Hangmat Stand

 Hangmat Stand op Beurs

Zoals we hier zien blinkt in deze stand de enorme kracht en stevigheid van Tubeclamps uit. Ook deze stand is eenvoudig te monteren en te demonteren waardoor je het eenvoudig transporteert. (Bedrijf: The Sheltowee Hammock Company)

Het ontwerp zorgt ervoor dat men de eigen hangmatten kan presenteren en dat er zelfs bezoekers in kunnen proefliggen. De stevigheid van de constructie staat het prima toe dat alle hangmatten bezet raken.

Hangmatten op een Beurs

Unieke Stands op een Beurs

* Waarschuwing: Deze stand kan ervoor zorgen dat u de gehele dag enkel luie bezoekers met hun mobiele telefoon treft :wink

4. imagiNATION Athletics Stand en Winkel

 Kleding Stand

Naast het maken van een traditionele stand voor vakbeurzen of jaarbeurzen kun je ook een combinatie maken met een verkoopafdeling. Een winkel en stand op de beurs kun je maken door voorbeeld te nemen aan imagiNATION Athletics. Zij combineerden een echte verkoopbalie, met kledingrekken en een presenteertafel in hun stand op deze beurs. Aan de achterkant is met koppelstukken en buis een achterwand ontworpen waarop producten gedemonstreerd worden. Met Tubeclamps en buizen hebben zij de basis gecreëerd, met zwarte doeken hebben zij de aankleding verzorgd. Tevens hebben zij een reclamebord aan de stand gemonteerd voor extra herkenbaarheid.

Kleding Stand op Beurs

5. Simplified Building Doe-het-zelf Beurs VS

Simplified Building op een Beurs

Ons hoofdkantoor van Simplified Building in de Verenigde Staten heeft als bedrijf deelgenomen aan een doe-het-zelf beurs. Althans, het was een beurs waar bezoekers op afkwamen die graag diverse constructies maken. Met buizen en koppelstukken was Simplified Building hier sowieso op het juiste adres. Wij hebben gekeken naar het ontwerp van Hunite en hebben met Tubeclamps het frame gemaakt. Aan het frame hebben wij een spandoek bevestigd waardoor onze stand een duidelijke herkenbaarheid kreeg. Tevens hebben wij buiskoppelstukken gebruikt om een brochurestand te maken, hier konden wij alle brochures en flyers in hangen die bezoekers konden meenemen. Naast de standinrichting hadden wij zelfs de tafels en kledingrekken gemaakt van Tubeclamps om dit goed te presenteren aan de bezoekers.

Simplified Standbouw

Simplified Building Spandoekframe

Banners Simplified Building

Als jij zelf met Tubeclamps een stand wil ontwerpen voor jouw volgende beurs heb je nu sowieso al enige inspiratie! Wil je hulp met het ontwerpen van je stand? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij helpen je mee bij het ontwerp.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.