Commerciele kledingrekken - Kledingrekken voor uw winkel

Commercial Clothing Racks

Commerciële kledingrekken vereisen duurzaamheid en een flexibele configuratie. Simple Rack is een commercieel kledingreksysteem dat industriële kwaliteit en eindeloze configuratiemogelijkheden biedt. Onze commerciële kledingrekken zijn vervaardigd van stalen of aluminium buizen die worden verbonden met Tubeclamps-koppelstukken

Kledingrekken van commerciële kwaliteit

Tubeclamps-koppelstukken worden vervaardigd van thermisch verzinkt staal en zijn van industriële sterkte. De vervaardiging van commerciële kledingrekken met Tubeclamps-koppelstukken is gemakkelijk en voor de montage zijn slechts enkele eenvoudige gereedschappen nodig.

Commerciële flexibiliteit

Commerciële flexibiliteit

Commerciële kledingrekken kunnen worden gebruikt in magazijnen en in de detailhandel. De flexibiliteit van het Tubeclamps-systeem biedt u de mogelijkheid een commercieel kledingrek te ontwerpen dat perfect in uw inrichting past. Buizen en koppelstukken worden door middel van een eenvoudige inbussleutel verbonden. De configuratiemogelijkheden voor het kledingrek zijn eindeloos. Ontwerp het perfecte commerciële kledingrek naar wens voor zo veel of zo weinig mogelijk kledingstukken.

Bouwpakketten voor commerciële kledingrekken

Voor de eenvoudigere bestelling en montage van commerciële kledingrekken bieden wij een aantal bouwpakketten voor kledingrekken aan. Deze bouwpakketten bevatten alle benodigde buizen en koppelstukken voor de vervaardiging van commerciële kledingrekken. Deze rekken zijn in vrijstaande uitvoering en met wandbevestiging beschikbaar. Raadpleeg de informatie over onze bouwpakketten voor commerciële kledingrekken.

Configuratie commerciële kledingrekken

U kunt uw eigen commerciële kledingreksysteem ontwerpen met gebruikmaking van onze componenten. Bij het ontwerp van uw commerciële kledingrek dienen de volgende aspecten in acht te worden genomen:

Hoeveel gewicht moet elke overspanning dragen? (Normaal gesproken adviseren wij niet meer dan 180 cm voor standaardkledingstukken.) Hoeveel ruimte hebt u voor uw kledingrek? Betreft het een vrijstaand kledingrek of wandbevestiging? Zijn er speciale kenmerken op het kledingrek van toepassing? Neem contact op met ons projectteam voor vragen omtrent het ontwerp en de constructie van commerciële kledingrekken.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.