DHZ Koffie Bar Tafel (met stappenplan)

DHZ Koffie Bar Tafel

Onze Amerikaanse collega's hebben een koffie bar in Miami geholpen met een uniek interieur. In plaats van standaard meubels te kopen, wilde deze klant zelf zijn interieur maken voor een unieke look.

Samen met Simplified Building heeft hij deze leuke DHZ Koffie Bar Tafels ontworpen.

Op deze pagina zullen wij stap voor stap uitleggen hoe jij zelf deze tafels kunt maken. Tevens kun je het frame voor deze tafels compleet bestellen.

Koffie Bar Tafel Project Details

Onze klant heeft deze tafels gebouwd voor zijn koffie bar Vice City Bean in Miami, Florida. De tafels zijn gemaakt van een frame van buis en buiskoppelingen, en afgewerkt met een op maat gemaakt blad.

Voor de basis van het frame zijn ronde voetplaten gebruikt om de tafelpoten te ondersteunen. Dezelfde koppelingen zijn gebruikt om het blad op het frame te bevestigen. In de voetplaten zitten 4 gaten om het blad met schroeven aan het frame te bevestigen.

Doormiddel van korte T-stukken is de horizontale buis bevestigd die de 2 zijkanten met elkaar verbind. Deze buis dient tevens als een steun voor je voeten.

DHZ Koffie Bar Tafel

Om het design van de tafels verder in het interieur te gebruiken, heeft men voor dit project ook nog een bank van Tubeclamps en buis ontworpen:

Pipe Sofa

Dit is wat de klant zei over het project:

"We hebben Tubeclamps gebruikt om onze bar tafels aan het raam te maken en ook een custom bank gemaakt. Onze klanten vinden de look erg mooi en het geheel is ook zeer degelijk. We waarderen de hulp die julie ons geboden hebben."

DHZ Koffie Bar Tafel

DHZ Koffie Bar Tafel

Wil je deze kit bestellen?

Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij de onderdelen voor deze bar tafels verzameld in een kant en klare kit. Je kunt deze hieronder direct bestellen of aanpassen naar jouw gewenste maten.

Eigenschappen:

  • Naar wens aan te passen

Materiaal:

  • Inbussleutel

Wat word er meegeleverd:

Buizen en koppelingen voor 1 frame

Wat niet:

Tafelblad Schroeven voor blad

Montage van de Koffie Bar Tafel

Zoals met ieder Tubeclamps project, kun je de volgorde van het monteren van de verschillende delen helemaal zelf bepalen. Weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan ons stappenplan zoals hieronder beschreven.

DHZ Koffie Bar Tafel

  1. We raden aan om het frame in secties op te bouwen (linkse en rechtse zijde) en deze dan met elkaar te verbinden. We beginnen met het monteren van de poten. Start met het monteren van de koppelingen aan de buizen voor de poten zoals in Stap 1. Elke poot heeft aan de uiteinden een voetplaat en een T-stuk wat over de buis heen schuift. Als alles op zijn plaats zit, kun je de koppelingen vastzetten. Zorg evoor dat alle T-stukken op dezelfde hoogte zitten.
  2. Je zou nu 4 poten moeten hebben zoals afgebeeld bij Stap 2.
  3. Verbind nu 2 poten met elkaar om de 2 zijkanten te maken door een T-stuk over de korte stukken buis te schuiven zoals Stap 3.
  4. Nu heb je 2 zijkanten zoals Stap 4.
  5. Gebruik de laatste lange buis die je over hebt om de 2 zijkanten met elkaar te verbinden zoals bij Stap 5.
  6. Het frame is nu klaar. Leg het blad vervolgens op eht frame en zorg ervoor dat deze gecentreerd ligt (zie Stap 6). Gebruik houtschroeven om het blad aan het frame vast te zetten via de 4 gaten in de voetplaten. Als je dikke schroeven gebruikt, is het aan te raden om de gaten voor de schroeven voor te boren.
  7. Dat is alles! Je Koffie Bar Tafel is nu klaar en zou er uit moeten zien zoals Stap 7. Eventueel zou je de tafel nog vast kunnen maken aan de vloer.

Heb je problemen met het monteren van de tafel of heb je hulp nodig met het ontwerpen van een ander project? Neem dan contact met ons op. Ons team heeft veel ervaring met het werken met Tubeclamps en helpt je graag met jouw project!

Naast dit project hebben we nog diverse andere standaard kits om het je wat makkelijker te maken. Kijk eens op onze pagina tafel en bureau kits of er iets tussen zit wat jij kunt gebruiken.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.