51 DHZ Tafel ideeën

Will je je eigen DHZ tafel bouwen en heb je wat inspiratie nodig?

Kijk dan niet verder!

Op deze pagina vind je 51 verschillende ideeën om een tafel te bouwen van Tubeclamps en buis. Met Tubeclamps bouw je eenvoudig je eigen tafel frame zonder het gedoe van lassen of traditionele draadfittingen. Hierdoor heb jij meer tijd over om je eigen unieke tafel te ontwerpen!

Kijk eens door de lijst met voorbeelden op deze pagina. Dit zijn allemaal projecten die klanten van ons door de jaren heen ontworpen en gebouwd hebben. Zie je een ontwerp wat je leuk vond, maar kom je er niet uit wat je hier precies voor nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Tafel Categorieën

 1. Keuken- & Eettafels
 2. Keuken Eiland
 3. Koffie Tafels
 4. Wand Tafels
 5. Tuin Tafels
 6. Vergader Tafels
 7. Werk Tafels
 8. Overige Tafels

  Keuken- & Eettafels

 1. Kwarts Tafelblad

 2. Quartz Top Table

  Bij deze tafel heeft men een blad an kwarts gebruikt. Aangezien het blad erg zwaar is, heb je daar natuurlijk een degelijk frame voor nodig. Bij dit frame is in het midden een extra poot geplaatst zodat het blad beter ondersteund wordt.

 3. 10 Persoons Eettafel

 4. 10 ft. Dining Table

  Deze tafel is ruim 3 meter lang. het blad is op maat gemaakt van lange dikke planken en een lijst rondom. Daarnaast is het frame op wielen geplaatst zodat de tafel eenvoudig te verzetten is.

 5. Slagersblok Keukentafel met Schappen

 6. Butcher Block Kitchen Table with Shelf

  Mike heeft deze tafel ontworpen voor in zijn keuken. Vanwege het gebrek aan ruimte heeft hij onder een deel van het blad nog schappen gemaakt voor extra opbergruimte. Het blad en schappen zijn gemaakt van hardhouten tafelbladen van de Ikea.

 7. Slagersblok Keukentafel

 8. Butcher Block Kitchen Table

  Voor deze tafel heeft men onze kit Tafelframe Robuust gebruikt. De tafel is gemaakt op barhoogte en afgewerkt met een hardhouten blad.

 9. Keuken Werktafel

 10. Keuken Werktafel

  Deze hoge bartafel is gemaakt door Jeff en wordt gebruikt als extra bladruimte om te koken. Voor deze tafel heeft Jeff onze kit Tafelframe Basis gebruikt en deze afgwerkt met een blad wat tegen een stootje kan.

 11. Moderne Keukentafel

 12. Moderne Keukentafel

  Bovenstaande tafel is gemaakt door Paul. Omdat hij er zelf niet helemaal uit kwam welke koppelingen hij nodig had, hebben wij samen met hem gekeken naar een oplossing die aansluit bij zijn wensen.

 13. IKEA Tafelblad

 14. IKEA Tafelblad

  Deze tafels zijn gemaakt voor de keuken in ons kantoor in de US. Door gebruik te maken van standaard tafelbladen heb je zelf snel en eenvoudig je eigen tafel gemaakt.

 15. Smalle Keukentafel

 16. Smalle Keukentafel

  Speciaal voor een kleine keuken is deze bartafel ontworpen door Steven. Aangezien hij niet veel ruimte in zijn keuken had, zocht hij naar een oplossing op maat. De tafel heeft een barhoogte en aan 1 zijde is het frame naar binnen gewerkt zodat de barkrukken onder de tafel kunnen schuiven.

 17. Buizenframe Eettafels

 18. Buizenframe Eettafels

  In deze keuken heeft Ryan 2 identieke tafels geplaatst. Wanneer je wat extra bezoek hebt, schuif je gewoon even een tafel bij. Door het gebruik van Tubeclamps is het frame eenvoudig te demonteren, mocht je ooit even tijdelijk een tafel op willen ruimen.

 19. Bowlingbaan Keukentafel

 20. Bowlingbaan Keukentafel

  Leo heeft voor deze tafel en het bijbehorende bankje, een blad gemaakt van een oude bowlingbaan voor een unieke uitstraling. Voor zowel de tafel als het bankje heeft hij onze kit Tafelframe Z-frame gebruikt.

 21. Rustieke Eettafel

 22. Rustieke Eettafel

  Mary heeft voor deze tafel een blad gemaakt van gebruikte planken voor een rustieke uitstraling. Het frame is zwart geverfd zodat het mooi past bij het donkere blad.

 23. Rustieke Keukentafel

 24. Rustieke Eettafel

  Ook bij deze tafel heeft me een blad gemaakt van gebruikt hout. De tafel is gemaakt op barhoogte en op wielen geplaatst om de tafel makkelijk te kunnen verzetten.

 25. Rollende Keukentafel

 26. Rollende Keukentafel

  Wederom een voorbeeld van een keukentafel op wielen. De wielen zijn hier aan ronde voetplaten gemonteerd.

  Keuken Eiland

 27. Keuken Eiland met Boomstamblad

 28. Keuken Eiland met Boomstamblad

  Voor deze tafel heeft Ben een boomstamblad gebruikt. Tevens is de tafel op wielen geplaatst zodat deze eenvoudig verzet kan worden.

 29. Granieten Keukentafel/Eiland

 30. Granieten Keukentafel

  Om de keuken in dezelfde stijl te houden, heeft Jim deze tafel voorzien van een grranieten blad wat hetzelfde is als het aanrechtblad. Een zwaar blad heeft natuurlijk een stevig frame nodig, daarom is er een extra poot met wiel in het midden geplaatst.

 31. Keuken Eiland met Granieten Blad

 32. Keuken Eiland met Granieten Blad

  Nog een mooi voorbeeld van een tafel met granieten blad. Bij deze tafel is het frame zwart gespoten zodat deze mooi past bij het blad.

 33. Klein Slagersblok Keuken Eiland

 34. Klein Slagersblok Keuken Eiland

  Nadat Justin wat design tafels had bekeken, had hij deze tafel zelf ontworpen voor zijn vrouw. Natuurlijk is het gebruik van Tubeclamps een stuk goedkoper dan een echte design tafel!

 35. Verrijdbaar Keuken Eiland

 36. Verrijdbaar Keuken Eiland

  Margaret had niet genoeg plaats op haar aanrecht en kwam met het idee om een verrijdbaar keuken eiland te maken zodat ze deze kan verplaatsen naar waar ze het ook maar nodig heeft.

  Koffie Tafels

 37. Bowlingbaan Koffie Tafel

 38. Bowlingbaan Koffie Tafel

  Deze tafel is gemaakt door Leo. Van het hout van een oude bowling baan heeft hij zelf het blad gemaakt.

 39. Eenvoudige Koffie Tafel

 40. Eenvoudige Koffie Tafel

  Een eenvoudig ontwerp wat goed staat in de meeste interieurs. Dit frame kan in bijna ieder gewenste maat uitgevoerd worden.

 41. Rustieke Koffie Tafel

 42. Rustieke Koffie Tafel

  Een leuke verrijdbare koffie tafel waarbij het hout en de buizen bewerkt zijn om deze een oude uitstraling te geven.

 43. Koffie Tafel met Betonblad

 44. Koffie Tafel met Betonblad

  Betonnen bladen zie je tegenwoordig steeds meer. Aangezien deze bladen vrij zwaar zijn, heb je natuurlijk wel een sterk frame nodig om dat gewicht te ondersteunen.

 45. Koffie- en Bijzettafel

 46. Koffie en Bijzettafel

  John heeft deze 2 tafels ontworpwn in dezelfde stijl, afgewerkt met rustieke houten bladen en traanplaat in de onderste delen.

  Wand Tafels

 47. Wand Tafel 2 Lagen

 48. Wandtafel 2 lagen

  Door 2 tafels op elkaar te plaatsen creeër je eenvoudig schappen voor extra ruimte. Natuurlijk kun je de 2 tafels ook afzonderlijk plaatsten, of de onderste als voetenbank gebruiken.

 49. Wand Tafel Buizenframe

 50. Wand Tafel Buizenframe

  Bij deze tafel is het blad tussen de buizen geplaatst in plaats van er op. Wij hebben verschillende paneelbevestiggers om het blad zowel op als tussen de buizen te laten vallen.

 51. Glazen Blad Wand Tafel

 52. Glazen Blad Wand Tafel

  Dinah heeft voor deze wandtafel een glazen blad gebruikt. Zorg er bij een glazen blad altijd voor dat het glas niet rechtstreeks op de metalen delen rust.

  Tuin Tafels

 53. Tuin Tafel met Gelakt Blad

 54. Tuin Tafel met Gelakt Blad

  Deze tafel voor buiten in de tuin is afgewerkt met een blad wat hoogglans gelakt is. Aan 1 zijde van de tafel zijn wielen geplaatst zodat de tafel makkelijk te verplaatsen is door hem aan 1 kant op te tillen.

 55. Bartafel voor de Tuin

 56. Bartafel voor de Tuin

  Andy heeft voor deze bartafel een blad gemaakt van gebruikt hout. Ook hier is het blad goed in de lak gezet zodat deze altijd buiten kan blijven staan. Het frame is zwart geverfd om mooi aan te sluiten bij het geheel.

 57. BBQ Tafel

 58. BBQ Tafel

  Ben heeft deze tafel speciaal voor zijn BBQ gemaakt. De tafel is voorzien van betonnen bladen zodat de hitte van de BBW geen problemen geeft.

 59. DHZ Tuin Tafel

 60. DHZ Tuin Tafel

  Voor deze tuintafel heeft Paul en eiken blad gebruikt. Ook de bovenste delen van de poten zijn van hout wat dezelfde diameter heeft als de stalen buizen.

 61. Rollende Tuin Tafel

 62. Rollende Tuin Tafel

  Deze tafel en bijbehorende krukjes zijn allemaal op wielen geplaatst zodat je deze eenvoudig kunt verzetten in de tuin.

 63. Buizen Tuin Tafel

 64. Buizen Tuin Tafel

  Een simpel ontwerp wat afgewerkt is met zware wagonplanken. Je kunt hiervoor natuurlijk iedere soort planken gebruiken om het naar jouw eigen wens te maken.

 65. Verrijdbare Tuin Tafel

 66. Verrijdbare Tuin Tafel

  Door een tafel op wielen te plaatsen heb je altijd de vrijheid om je terras snel anders in te delen. Handig als je een keer wat meer bezoek hebt en er snel een tafel bij wilt zetten.

  Vergader Tafels

 67. Industrieële Vergader Tafel

 68. Industrieele Vergader Tafel

  Andrew heeft deze tafel gemaakt voor zijn architectenbureau. Het frame is voorzien van een dik blad van betonplex om zo te dienen als robuuste werktafel.

 69. Moderne Vergader Tafel

 70. Moderne Vergader Tafel

  Een eenvoudig en stevig ontwerp wat past in ieder interieur. Deze extra lange tafel is voorzien van 2 frames.

 71. Glazen Vergader Tafel

 72. Glazen Vergader Tafel

  Afgewerkt met een glazen blad staat deze tafel mooi in deze vergaderruimte. Deze klant wilde graag dat de industriële look van de tafel altijd zichtbaar is.

 73. Z-Frame Vergader Tafel

 74. Z Frame Vergader Tafel

  Om de tafel aan te sluiten bij jouw interieur of stijl van het bedrijf, kun je deze zelf een kleurtje geven. Eventueel kunnen wij de frames in iedere gewenste RAL kleur laten coaten.

 75. Vergader Tafel met Betonnen Blad

 76. Vergader Tafel met Betonnen Blad

  Op ons kantoor in de US hebben wij deze grote vergadertafel met betonnen blad staan. Door het gebruik van een sterk frame van stalen buizen en Tubeclamps wordt het blad prima ondersteund.

 77. X-Frame Vergader Tafel

 78. X Frame Vergader Tafel

  Deze tafel is voorzien van een X-frame wat je in een eidneloze lengte kunt maken door steeds een sectie toe te voegen die doormiddel van een lange buis aan elkaar gekoppeld zijn.

  Werk Tafels

 79. Grote Werk Tafel

 80. Grote Werk Tafel

  Voor een omgebouwde garage geeft deze klant een zeer grote tafel gemaakt van Tubeclamps en een houten blad. Zoals je kunt zien is men hier een stapje verder gegaan door Tubeclamps en buis door de gehele ruimte te gebruiken.

 81. Display Tafel

 82. Display Tafel

  Brain heeft deze tafel gemaakt voor zijn beursstand. Naast de tafel heeft hij ook de kledingrekken gemaakt van Tubeclamps en buis.

 83. Werk Bartafel

 84. Werk Bartafel

  In de ontvangstruimte van zijn bedrijf, heeft Gene deze grote bartafel geplaats. Hij kan hier zijn gasten ontvangen of gezellig na het werk met collega's samen komen.

 85. Kantine Tafels

 86. Kantine Tafels

  In deze kantien heeft men 12 grote tafels geplaatst. Het lijken 2 grote tafels, maar het zijn allemaal losse tafels die aan elkaar gekoppeld zijn.

 87. Werk Tafel met Boomstamblad

 88. Werk Tafel met Boomstamblad

  Een eenvoudig frame met een mooi dik boomstamblad om het geheel af te werken. Tevens is deze tafel in hoogte verstelbaar.

 89. Werk Tafel Halfrond

 90. Werk Tafel Halfrond

  Met een halfrond blad wat met 1 zijde bevestigd is aan de muur, heb je maar 1 poot nodig om de tafel stabiel te plaatsen.

 91. Verrijdbare Werk Tafel

 92. Verrijdbare Werk Tafel

  Richard heeft deze tafel gemaakt voor in zijn werkplaats. Doordat deze op wielen staat, is de tafel eenvoudig overal in de werkplaats te gebruiken.

  Overige Tafels

 93. Multi-Level Podium Tafels

 94. Multi Level Podium Tafels

  In deze college zaal heeft men hoge tafels op de trap geplaatst met de stoelen een niveau hoger. Op deze manier kun je de tafels ook eenvoudig verplaatsen om er een staande werkplek van te maken.

 95. Buis Tafels

 96. Buis Tafels

  Een eenvoudig ontwerp van 2 tafels die onder elkaar geschoven kunnen worden.

 97. X-Frame Tafel

 98. X-Frame Table

  Deze tafel met X-Frame zorgt voor een unieke uitstraling. Afgewerkt met een op maat gemaakt houten blad.

 99. Verkoop Display

 100. Verkoop Display

  Als display voor in een winkel heeft deze klant deze tafel met 3 lagen gemaakt om zijn spullen te presenteren.

 101. IKEA Blad met Poten

 102. IKEA Blad met Poten

  Als je een blad hebt, dan kun je deze natuurlijk eenvoudig voorzien van een set tafelpoten zonder dat je hier een compleet frame voor maakt.

We hopen dat deze voorbeelden jou genoeg inspiratie hebben gegeven om aan je eigen project te beginnen. Heb je een idee maar weet je niet zo goed hoe je het uit moet voeren? Dan kun je daarover altijd contact met ons opnemen via e-mail ([email protected]) of via onze gratis project ondersteuning pagina. Tevens hebben wij een aantal standaard tafel kits samengesteld die je als basis voor jouw idee kunt gebruiken.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.