Displaykledingrekken uit buizen en buiskoppelingen

Displaykledingrekken worden gebruikt voor de presentatie van kleding zodat het gehele kledingstuk beter zichtbaar is voor de klant. Displaykledingrekken hebben meestal een arm aan de voorzijde zodat het kledingstuk goed zichtbaar kan worden gepresenteerd. Displaykledingrekken zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zie onderstaand een aantal displaykledingrekken die kunnen worden vervaardigd met Tubeclamps-koppelstukken.

Bouwpakketten voor displaykledingrekken

Bouwpakketten voor displaykledingrekken

Bouwpakketten voor kledingrekken zijn een snelle manier voor de deels op maat gemaakte kledingrekken voor uw presentatieruimte. We hebben momenteel één basisbouwpakket voor displaykledingrekken. Dit kledingrek bestaat uit een 8'-staander die kan worden voorzien van twee displayarmen.

Display met Z-vormige arm

Display met Z-vormige arm

De Z-vormige arm voor de displaykledingrekken hebben twee verschillende niveaus waardoor twee kledingstijlen kunnen worden gepresenteerd. De standaardafstand tussen de niveaus is 30 cm, maar kan eenvoudig door verandering van de lengte van de buis worden gevarieerd.

Display met rechte arm

Display met rechte arm

De rechte arm voor het displaykledingrek wordt gebruikt, als de kledingstukken achter het eerste item hetzelfde zijn. Als een ring nodig is, kan deze aan het uiteinde van de arm worden aangebracht zodat kleerhangers niet van het kledingrek schuiven.

Armen kunnen bij elkaar passend worden gecombineerd alsmede korter en langer worden gemaakt zodat de gewenste indeling wordt verkregen. Deze bouwpakketten voor displaykledingrekken kunnen online worden gekocht.

Aan de wand bevestigde displaykledingrekken

Portant mural d'exposition

Een andere bevestigingswijze van een displaykledingrek is aan een wand. Presentatierekken met buis met volle doorlaat kunnen eenvoudig met slechts enkele koppelstukken worden vervaardigd. Muurarmen kunnen eenvoudig met een 131 Wand koppeling (type 131) aan de muur worden bevestigd. Deze presentatierekken zijn een uitstekende manier voor het vullen van een lege wand. Zie dit voorbeeld van een displaykledingrek met wandbevestiging in een populair warenhuis in Parijs..

Verrijdbare kledingrekken

Verrijdbare kledingrekken

Verrijdbare kledingrekken zijn een andere wijze van presentatie van uw kleding in de openlucht. Verrijdbare kledingrekken kunnen in gangpaden en op meer zichtbare plekken in de winkel worden geplaatst zodat de kleding op prominentere wijze kan worden gepresenteerd. Kledingrekken op wielen zijn ook beschikbaar als bouwpakket.

Op maat gemaakte displaykledingrekken

 Op maat gemaakte displaykledingrekken

Dit displayrek voor trouwjurken heeft een speciale haak aan het uiteinde om een bepaalde jurk prominent te presenteren of om de bruid de mogelijkheid te bieden een bepaalde jurk apart te hangen. Alle soorten op maat gemaakte displaykledingrekken kunnen behulp van Tubeclamps-koppelstukken worden vervaardigd. Ontwerp het displaykledingrek zelf of met enige ondersteuning van ons projectteam.

Koop online of vraag om een prijsopgave Onze displaykledingrekken kunnen online worden gekocht. Wanneer u een oplossing op maat zoekt, kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.