Industrieël Bureau van Buizen en Koppelingen

Industrieel Bureau van buis en koppelingen

Donna was op zoek naar een bureau waar ze staand aan kan werken om zo haar nek en schouderklachten wat te verlichten. Met behulp van ons team zijn we samen tot het volgende resultaat gekomen.

Voor het frame hebben we gebruik gemaakt van Tubeclamps buiskoppelingen en buis. Het geheel is afgewerkt met een houten blad en schappen. Het geheel is 100cm hoog, 150cm breed en 70cm diep.

Industrieel Bureau van buis en koppelingen

Industrieel Bureau van buis en koppelingen

Koppelingen & buis die voor het frame zijn gebruikt

Hieronder, zijn de fittingen en pijp die nodig zijn om het bureau frame te creëren. Het ontwerp kan echter worden gewijzigd op basis van de hoogte, lengte en diepte die u wilt. Het aantal rekken kan ook worden gewijzigd. Voor hulp bij het bedenken van een ontwerp dat voor u zal werken, voel je vrij om contact op te nemen met ons projectteam voor gratis ontwerpondersteuning.

Voor de toepassing van deze tutorial, zullen we de presentatie van het aantal fittingen en de vereiste stappen die worden gebruikt om specifieke ontwerp Donna's te bouwen:

Hier volgt wat je nodig hebt:

 • 20x Kort T-stuk
 • 8x Voetplaat, Donna had er voor gekozen om vintage wielen met montageplaat te gebruiken die ze al had, maar je zou ook voor wielen kunnen kiezen die rechtstreeks in de buis gaan. In het laatste geval heb je 4 voetplaten minder nodig.
 • 4x Hoekstuk Dicht
 • Buis. Je kunt dit bureau helemaal naar jouw gewenste maten maken, vandaar dat we de maten hier niet hebben vernoemd.

Industrieel Bureau van buis en koppelingen

Assemblage van het industrieële bureau

Volg het onderstaande diagram en de procedurestappen om het bureau te monteren. Zoals bij elk Tubeclamps project kan de exacte volgorde afhangen van hoe je het assemblageproces wilt benaderen. Echter, de volgorde van de onderstaande stappen, worden aanbevolen

Industrieel Bureau van buis en koppelingen

 1. Begin eerst met het monteren van het bureauframe. Het frame is opgebouwd uit twee "hoofdsecties". Elk van deze hoofdsecties zijn opgebouwd uit twee "benen" en de horizontale steunen die ze verbinden. Als u de poten wilt maken, volgt u het diagram in stap 1. Schuif een Flens montage op de bodem van de pijp, twee Single Socket Tee fittingen op, en een andere Flens montage op de top van de pijp. Dan met behulp van een Allen Moersleutel, draai de set schroef aan elke montage, om het vast te zetten aan de pijp. Ook bij het instellen van de hoogte voor Single Socket Tee fittingen, u een meetlint gebruiken om de hoogte te markeren. Deze fittingen zullen worden gebruikt om te creëren aan horizontale steunen die het bureau rekken te houden. Dus u wilt ervoor zorgen dat de hoogte van deze fittingen consistent is over alle framepoten.
 2. Het been tot nu toe moet eruit zien als het diagram afgebeeld in stap 2.
 3. Volg vervolgens het diagram in stap 3 om het been te voltooien. De andere kant van het been zal gebruik maken van een Flens fitting, twee Single Socket Tee fittingen, en een Side Outlet Elbow fitting. De twee staanders kunnen dan worden samengevoegd om het been te voltooien.
 4. Je doet dit tot je vier poten hebt. Sluit vervolgens de benen samen zoals afgebeeld in stap 4. De benen verbinden door een lengte van pijp in de open socket, op de Side Outlet Elbow, op elk van de benen te schuiven. Draai de ingestelde schroef aan om de pijp op zijn plaats te zetten. Doe dit voor beide kanten.
 5. Je zou nu 2 delen moeten hebben zoals afgebeeld in stap 5.
 6. Nu kun je het blad aan het frame vastmaken. Begin met het blad op het frame te leggen.
 7. Van daaruit u het tafelblad aan het frame vaststellen. Elke Flens fitting heeft vier gaten voor het monteren van het tafelblad (het best geïllustreerd in stap 7). Gebruik de juiste hardware (waarschijnlijk houtschroeven als u een houten tafelblad bevestigt) en schroef in de onderkant van het tafelblad.
 8. Vervolgens u de planken op de horizontale steunen schuiven. Deze planken rusten op hun plaats op de top van deze steunen.
 9. Dat is alles! Nu heb je een compleet industrieël bureau met schappen.

Als u problemen heeft met het samenstellen van het bureauframe, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons projectteam voor hulp ([email protected]). Wij helpen u graag bij uw project, of het nu gaat om het bedenken van het ontwerp of als u vast komt te zitten met het samenstellen van het project.

Naast dit project hebben we nog diverse andere standaard kits om het je wat makkelijker te maken. Kijk eens op onze pagina tafel en bureau kits of er iets tussen zit wat jij kunt gebruiken.

Heb je genoten van dit artikel? Laat ons weten in de reacties hieronder wat je vond van Donna's bureau en zorg ervoor dat u zich aanmeldt voor onze e-mail nieuwsbrief om updates te ontvangen over toekomstige projecten zoals deze.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.