Industriële kledingrekken

Industriële kledingrekken

Industriële kledingrekken dienen voor opslag van kleding in magazijnen en in commerciële omgevingen. Het Basis Kledingrek-systeem maakt de vervaardiging van een industrieel kledingrek eenvoudig en ongecompliceerd! Industriële basis kledingrek-kledingrekken worden vervaardigd van buizen en Tubeclamps koppelstukken van verzinkt staal zodat een systeem met industriële sterke en duurzaamheid wordt verkregen.

Kledingrekken met industriële sterkte

Kledingrekken met industriële sterkte

Industriële basis kledingrek-kledingrekken zijn vervaardigd van dezelfde materialen als voor handleuningen en andere veiligheidsinrichtingen. Dat betekent dat het product is ontworpen voor industriële sterkte en duurzaamheid.

Bouwpakketten voor kledingrekken van industriële kwaliteit

Industriële kledingrekken

Wanneer u een klein kledingrek van industriële kwaliteit zoekt, kunt u kiezen uit verscheidene bouwpakketten voor basis kledingrek-kledingrekken die industriële kwaliteit en detailhandelsgrootte combineren. Bouwpakketten voor industriële basis kledingrek-kledingrekken zijn samengesteld voor verscheidene configuraties en daardoor geschikt voor uw magazijn, winkel of zelfs huishoudelijk gebruik.

Ontwerp kledingrekken van industriële kwaliteit voor magazijn

Ontwerp kledingrekken van industriële kwaliteit voor magazijn

Hebt u een kledingrek voor uw industriële omgeving nodig? Maak gebruik van onze gratis ontwerpservice. Ons projectteam kan u ondersteunen bij het ontwerp van een compleet kledingreksysteem dat geschikt is voor uw industriële omgeving.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.