Je eigen antieke douchestang maken voor je eigen badkamer

Antike-Duschstange

Een antieke uitstraling geven aan een moderne omgeving kan een grote uitdaging zijn. Het moet eenvoudig en elegant, maar ook verfijnd en uniek zijn.

Onze klant Kimberly is deze uitdaging aangegaan. Tijdens haar project, dat ze zelf “Operatie badkamer verbouwen” noemde, kwam ze op het idee om een douchegordijnstang aan te brengen die is samengesteld uit Tubeclamp buiskoppelstukken en buizen. Kimberly verfde de buizen en de buiskoppelstukken met antiek aandoende goudkleurige verf om de klassieke en verfijnde uitstraling te versterken. Met deze antieke gouden verf heeft ze ook de kroonluchter, de spiegel, de kraan, de fotolijst en de handgrepen van de laden geverfd.

badkamer industrieel

Stevig

Voor de installatie was Kimberly bezorgd of de douchestang wel stevig genoeg was om te douchen. De reden: haar oude douchestand was niet zo stevig en viel vaak naar beneden wanneer ze het douchegordijn opende. Dus lieten we haar zien dat Tubeclamp buiskoppelstukken van o.a. ook voor fitnesstoestellen gebruikt worden. Wanneer de douchegordijnstang van Tubeclamps op de juiste manier aan de muur bevestigd is, dan kan deze zelfs als klimrek gebruikt worden. Kimberly is enthousiast over de producten van Tubeclamp:

Het is de beste douchegordijnstang die ik ooit had. Het is geen krakkemikkig ding dat voortdurend naar beneden valt wanneer je het douchegordijn opendoet. Deze douchestang met Tubeclamps is ontzettend sterk en geeft aan mijn badkamer een antiek-industriële uitstraling.

Voorbeeldbestelling

Voorbeeldbestelling

Kimberly bestelde bij ons een op maat gesneden buis in de door haar gewenste lengte en 2 wandhouders van Tubeclamps (stanghouders). Afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse kunnen de benodigde onderdelen afwijken. Kijk eens in onze shop. Bij vragen helpen we je graag verder.

antike Duschstange

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.