Kee Gate veiligheidspoort


De Kee Gate voldoet aan alle HSE-richtlijnen met betrekking tot de beveiliging van laddertoegangspunten, dakluiken, open ruimtes. Perfect voor kooiladders of hoge werkbordessen conform EN 14122-4.

Toepassingen

Laddertoegangen
Laddertoegangen
Looppaden
Looppaden
Installaties
Installaties
Lichtkoepels
Lichtkoepels
Leuningsets
Leuningsets
Platforms
Platforms

Bestel de Kee Gate
eenvoudig als set


Onze zelfsluitende veiligheidspoort voldoet aan de eisen van EN 14122 veiligheid van machines. De Kee Gate voldoet aan 'Deel 3 Permanent toegangssysteem tot trappen bij machines, trapladders, leuningen' en 'Deel 4 Vaste ladders' en ook NEN-ISO 4211: 2004 + A1 2008 waarin wordt aanbevolen een zelfsluitende poort aan te brengen als een ladder een bestaande handleuning onderbreekt. Onze Kee Gate is ontworpen voor de combinatie met een nagenoeg alle leuningen waaronder ons eigen KeeGuard-valbeveiligingssysteem.

Het voordeel van onze Kee Gate zelfsluitende poort is dat deze is voorzien van een veer en dus automatisch achter de gebruiker sluit. Hierdoor wordt voorkomen dat de gebruiker een fout maakt zoals bij conventionele beveiliging met kettingen en stangen zodat geen open ruimtes ontstaan bij het betreden van een dak of platform. Poorten kunnen eenvoudig in bestaande systemen worden aangebracht.

In 3 stappen eenvoudig bevestigd

Installatie is simpel. De geleverde Kee Gate poort is 1 m breed en zodanig ontworpen dat deze zo nodig eenvoudig kan worden ingekort. Poorten breder dan 1 m kunnen op maat worden gemaakt.

Om in te korten de twee stiftbouten eenvoudig met een ¼” inbussleutel eruit draaien, de "D"-bocht tot de gewenste lengte afzagen (een ijzerzaag is geschikt), de stiftbouten weer aanbrengen en vastdraaien. Als optie kunnen de stiftbouten van anti-diefstal-koppen worden voorzien.

Voor de bevestiging aan een ronde staander met een buitendiameter van 33,7, 42,4 of 48,3 mm wordt de poort geleverd met een standaardbevestigingsset "U"-bouten of deze kan rechtstreeks op een vlakke ondergrond worden bevestigd door middel van M10-bevestigingselementen.

Verbinden met U-beugel
Verbinden met U-beugel
Bevestiging van de U-beugel
Bevestiging van de U-beugel
Spannen van veermechanisme
Spannen van veermechanisme

De Kee Gate poort is beschikbaar in 2 uitvoeringen die beide bestand zijn tegen weersinvloeden en zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

De poort is thermisch verzinkt conform EN ISO 1461 en is ook beschikbaar met een "D"-bocht met gele poedercoating waardoor een betere zichtbaarheid is gewaarborgd; informeer de verkoopmedewerker over de gewenste optie.

Als een van de standaardlengtes van de veiligheidspoort niet aan uw wensen voldoet, zijn op maat gemaakte poorten leverbaar. Uitvoeringen op maat zijn o.a. dubbele poorten en extra brede poorten, neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Bestel de Kee Gate
eenvoudig als set

Hulp nodig?

Test

Onze experts helpen je om de juiste materialen samen te stellen voor je project.

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.