Raam beschermer van Tubeclamps

Fietsrailing

Bescherm uw ramen tegen geparkeerde fietsen

Als je in de stad of een drukke straat woont, dan herken je dit probleem vast wel: fietsen die voor je raam geparkeerd staan. Nu is dit niet zo'n probleem, maar maar als het een keer flink waait en een fiets valt om of iemand is niet voorzichtig met zijn fiets, dan zal je altijd zien dat deze fiets precies met het stuur tegen je raam aan valt. Vooral bij gebouwen met wat ouder glas, zorgt dit al snel voor een barst in de ruit of zelfs de hele ruit kapot.

Dit kun je eenvoudig voorkomen door een railing voor de raam te plaatsen. Door deze railing op een afstand van 35 tot 40cm van de raam te plaatsen, kan het stuur van een fiets je ruit niet raken. Tevens kun je deze railing ook gebruiken om er je eigen fiets met een slot aan vast te leggen!

Bestel een kit om jouw raam te beschermen

Wil jij deze kit bestellen? Dan hebben wij hier onder alvast de benodigde onderdelen als een kit samengesteld. Omdat niet iedere raam dezelfde afmetingen heeft, dien je wel even de lengtes van de buis aan te passen.

Als je de hart op hart afstand meet waar je de muurplaten gaat monteren, dan moet je van die lengte 5cm aftrekken om aan de lengte van je buis te komen. De muurplaten voor deze railing hebben een diameter van 10cm.

Voor de diepte zou je even moeten meten hoe diep de ruit ten opzichte van de muur is. Is dit bijvoorbeeld 15cm? Dan heb je nog stukken buis nodig van 15cm om de railing ver genoeg van je ruit te plaatsen. De buis is iets meer als 4cm dik en de muurplaat heeft ook nog een dikte van 1cm, dus komt je totaal op 35cm.

Eigenschappen:

  • Lengte en diepte aan te passen

Materiaal:

  • Inbussleutel

Wat word er meegeleverd:

Buizen en koppelingen voor enkele railing

Wat niet:

Pluggen en schroeven voor muurbevestiging

Voor het gemak hebben we ook een kit samengesteld voor de dubbele ramen. Het uitrekenen van de lengte werkt hier hetzelfde, alleen moet je van beide lengtes (4 en 5) 2,5cm aftrekken.

Eigenschappen:

  • Lengte en diepte aan te passen

Materiaal:

  • Inbussleutel

Wat word er meegeleverd:

Buizen en koppelingen voor dubbele railing

Wat niet:

Pluggen en schroeven voor muurbevestiging

Hulp nodig met de bouw van dit project of een ander project?


We hopen dat je dit project leuk vond en dat het je motiveert om je eigen bouwproject te starten. Als je hulp nodig hebt bij je project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tenslotte, wanneer je updates over toekomstige projecten zoals deze wilt ontvangen, raden we je aan om jezelf in te schrijven op onze project nieuwsbrief met daarin de laatste projecten.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.