Verrijdbare kledingrekken

Verrijdbare kledingrekken

Verrijdbare kledingrekken bieden een gemakkelijk toegankelijk, mobiele en ruimtebesparende toepassing. Deze verrijdbare kledingrekken kunnen naar elke plek in de winkel worden verplaatst zodat een bepaald kledingstuk prominenter kan worden gepresenteerd. Deze kledingrekken van industriële kwaliteit kunnen ook buiten worden gebruikt zodat Onze verrijdbare kledingrekken zeer geschikt zijn voor straatverkoop en kledingtransport. De volledig gegalvaniseerde oppervlakken van onze kledingrekken op wielen roesten niet als deze aan de elementen worden blootgesteld!

Zwenkwielen met industriële sterkte

Zwenkwielen met industriële sterkte

Basis kledingrek-verrijdbare kledingrekken zijn voorzien van zwenkwielen met industriële sterkte. Deze zwenkwielen zijn voorzien van draaipunten met kogellagers en de wielen van 10 cm hebben een rubber coating ... zoals we al zeiden ... van industriële kwaliteit? Onze rolrekken zijn uitgerust met twee zwenkwielen met rem en twee zonder. Hiermee kan uw verrijdbaar kledingrek indien nodig worden vastgezet.

Mobiele kledingrekken!

Onze rekken hebben twee belangrijke kenmerken die andere verrijdbare kledingrekken niet hebben. Verrijdbare kledingrekken worden vaak verplaatst en naar buiten gebracht, dus u zult de volgende kenmerken belangrijk vinden:

 • Onze verrijdbare kledingrekken zijn volledig gegalvaniseerd. In tegenstelling tot chromen of geverfde kledingrekken zijn onze gegalvaniseerde kledingrekken gedurende tientallen jaren bestand tegen corrosie. Laat deze gerust buiten staan, de rekken roesten niet!
 • Onze verrijdbare kledingrekken zijn stootvast! Veel andere rolrekken zijn gemaakt van dunwandige buis en lopen gemakkelijk deuken op. Onze rolrekken niet! Onze kledingrekken zijn vervaardigd van dikwandige buizen die het geheel gewicht en duurzaamheid verlenen.
 • Bouwpakketten voor verrijdbare kledingrekken

  Zwenkwielen zijn beschikbaar voor twee van onze standaardbouwpakketten voor vrijstaande kledingrekken. Basis kledingrek-bouwpakketten voor rolrekken zijn een eenvoudige oplossing voor de vervaardiging van een duurzaam kledingrek zonder inspanning voor het maken van een ontwerp. Onze verrijdbare kledingrekken zijn voor de montage voorbereid en kunnen ter plekke binnen slechts enkele minuten worden opgebouwd.

  Verrijdbare kledingrekken met configuratiemogelijkheden

  Verrijdbare kledingrekken met configuratiemogelijkheden

  Waarom genoegen nemen met een standaardkledingrek, wanneer u er een naar eigen wens wat grootte en doel betreft kunt samenstellen. Onze verrijdbare kledingrekken kunnen in nagenoeg elke lengte en hoogte worden vervaardigd. Meerdere stangen en configuraties op maat kunnen ook eenvoudig worden gerealiseerd. Bovendien is het mogelijk uw verrijdbaar kledingrek van poedercoating in een RAL-kleur naar wens te voorzien zodat deze past in de inrichting van uw winkel. Wanneer u in een op maat gemaakt kledingrek op wielen bent geïnteresseerd, neem dan contact op met ons ontwerpteam.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.