Vrijstaande Ballet barre


Maak zelf een stevig, vrijstaand balletrek

Ballet ... je hebt een outfit, wat ruimte, een leraar en een barre nodig. Simpel genoeg! We hadden drie dochters in balletlessen, maar besloten dat we ze in plaats daarvan thuis zouden laten lesgeven. We hadden al een behoorlijke ruimte en kenden iemand die het grootste deel van haar leven ballet had beoefend en bereid was les te geven in ons huis. Perfect! Nu hadden we alleen een barre nodig ... Het kostte me een paar zoekopdrachten om dat te vinden :)Ik vroeg onze balletleraar op welke hoogte ze wilde dat de bovenste balk werd geplaatst (105cm en de middelste balk is verstelbaar)en welke afstand ze wilde voor de benen en voeten, toen plaatste ik een bestelling voor de buizen en koppelstukken naar haar specificaties. De barre ziet er geweldig uit en een van de beste functies is dat deze gemakkelijk kan worden gedemonteerd voor opslag.De afmetingen van de buis die ik heb gebruikt zijn: 152cm voor de stangen, 94cm voor de benen, 61cm voor de voeten en 7cm stukken met plastic eindstoppen voor in de ellebogen zodat de vloer niet bekrast zou raken. De heeft een buitendiameter van 42,4mm (maat 7). Een zelfgebouwde ballet barre. Op veler verzoek hebben we een eenvoudige kit samengesteld om je te helpen dit exacte project te repliceren. Ontwerp je eigen balletbarre Om je te helpen bij het ontwerpen van je eigen vrijstaande balletrek hebben we een lijst samengesteld met alle buizen en koppelingen die voor dit project zijn gebruikt om je op weg te helpen. We kunnen geen gelukkige kinderen, een geweldige leraar of outfits voor je regelen, maar we kunnen je helpen je eigen balletbarre te maken voor elke leeftijd, lengte of vaardigheidsniveau die je nodig hebt.


Bouw je eigen ballet barre

Het makkelijkst is het om te beginnen met de bovenkant van het rek. Leg de buizen van 94 cm op de grond en schuif over beide buizen het kort T-stuk en plaats op de bovenkant van de buis het kniestuk. Verbind op het T-stuk en op het kniestuk ieders een buis van 152cm en verbind op deze manier de ene kant met de andere en draai de koppelingen goed vast met een inbussleutel. Neem nu de 2 buizen van 60cm en schuif hieroverheen een T-stuk en plaats op beide zijdes van allebei de buizen de overgebleven 4 kniestukken, draai de kniestukken vast en plaats in de 4 open gaten van deze kniestukken de korte stukjes buis van 7cm met aan het uiteinde een kunststof einddop zodat het rek niet gaat krassen op je vloer. Zet de voetstukken op de grond en til het rek in de T-stukken welke je in de vorige stap op de voetstukken geschoven hebt. Zorg ervoor dat de bovenkant recht op de onderkant staat, meet dit eventueel na met behulp van een waterpas, en draai dan de T-stukken vast. Voilla, je hebt zojuist een balletrek gemaakt waar je nog heel lang plezier van kunt hebben.


Hulp nodig met de bouw van je eigen ballet barre?

Hieronder hebben wij de producten toegevoegd als een standaard kit, deze is eventueel naar wens aan te passen. Let op dat er bij het voorbeeld gebruik wordt gemaakt van aluminium buis en koppelingen. Deze kunnen wij ook leveren, maar om de prijs wat aantrekkelijker te houden, bieden wij deze kit in gegalvaniseerd staal aan.

We hopen dat je dit project leuk vond en dat het je motiveert om je eigen bouwproject te starten. Als je hulp nodig hebt bij je project, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Tenslotte, wanneer je updates over toekomstige projecten zoals deze wilt ontvangen, raden we je aan om jezelf in te schrijven op onze project nieuwsbrief met daarin de laatste projecten.


Bestel deze kit direct of pas deze aan naar een andere maat.

Eigenschappen:

  • Hoogte: 100cm
  • Breedte: 155cm
  • Montagetijd: 30 min
  • Niveau: eenvoudig

Materiaal:

  • Gegalvaniseerde buizen
  • en buiskoppelingen

Wat word er meegeleverd:

Buis voor 1 ballet barre Koppelingen voor 1 ballet barre

Wat niet:

Inbussleutel voor montage

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.