Extreme tag: "World Chase Tag" videos

World Chase Tag is begonnen bij een groep vrienden die plezier hadden door het spelen van tags rond obstakels in hun achtertuin en is sindsdien uitgegroeid tot een internationale competitieve sport. Het is een zorgvuldig ontworpen mix van de steeds populairder wordende parkour en het kinderspel tikkertje.

World Chase Tag Videos

Hoe het werkt

Concurrenten nemen het op hun beurt om elkaar te achtervolgen en te ontwijken in een klein gebied vol obstakels en platforms vergelijkbaar met wat je zou zien in je lokale parkour-faciliteit. World Chase Tag begon met hun eerste invitatieavond in 2017 en werkt nu samen met groepen over de hele wereld met de bedoeling om hun eigen lokale World Chase Tag-wedstrijden te leiden.

Om je deze geweldige nieuwe sport te laten begrijpen, hebben we een lijst met video's samengesteld voor je met de basisbeginselen van Chase Tag en enkele spannende aspecten van de wedstrijden.

Van eenvoudig begin tot het hoofdpodium

De volgende clip behandelt de basis van de competitie en bevat interviews met broers die de sport hebben uitgevonden.


Je hebt maar 20 seconden

Getuige zijn van volwassenen die rondrennen in een afgesloten arena terwijl ze onder obstakels door glibberen in een poging om de andere te taggen, is best leuk om te zien.


Je wint wat, je verliest wat

Niet elke ronde is gemakkelijk te winnen. Maar als het je lukt om 4 ronden achter elkaar te winnen, is het zeker een behoorlijke prestatie.


Een team vormen

Groepen parkour-enthousiastelingen vormen nu teams om te concurreren in lokale competities. Ze hebben zelfs moeite genomen om hun eigen promovideo's te maken, zoals die hieronder.


YouTubers uitgenodigd om het uit te proberen

Een groep parkour YouTubers werd uitgenodigd om deel te nemen aan de eerste officiƫle competitie, en zoals YouTubers deden, vlogden ze op weg naar het evenement.


We zijn benieuwd hoe World Chase Tag vanaf hier verder gaat. Wie weet is dit de volgende America Ninja Warrior. Bekijk deze ruimte!

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.