Zittend en staand werken met één bureau!

staan zit bureau maken

Deze prachtige zit-sta bureaus zijn ontworpen en gebouwd door de mensen van Grain & Mortar. Voor hun studio’s was men op zoek naar industriële tafels. Met Tubeclamps koppelstukken kun je heel eenvoudig industriële tafels samenstellen. Deze tafels die Grain & Mortar hebben gemaakt dienen als bureaus. Ze zijn ideaal in kantooromgevingen of verkoopkantoren.

Deze bureaus zijn gemaakt met Tubeclamps en Grain & Mortar wilde hiermee een strakke look in de studio creëren. Zij hebben de tafel gemaakt met behulp van onze Tafelsets. Als bureaublad hebben zij gekozen voor een op maat gemaakt houten tafelblad en voorkant. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn! De tafels zien er prachtig uit.

Kristin van Grain & Mortar had ook iets te vertellen over hun ervaring met het bouwen van deze bureaus:

"Wij zijn verhuisd naar een nieuwe studio in de regio Omaha's North Downtown. Ons pand heeft een erg industrieel uiterlijk. Daarnaast wilden wij uniek bureaus, iets dat er uitspringt. We wilden tevens de optie hebben om zowel zittend als staand te werken. Wij kwamen deze Tafelsets tegen en hebben besloten deze te bouwen. Wij hebben de tafelframes zelf in elkaar gezet, met behulp van buiskoppelstukken van Simplified Building uit de Verenigde Staten. Het houten bureaublad en voorkant zijn gemaakt door een lokale houtbewerker genaamd Peter Cales, eigenaar van Measure Cut Cut Studio. Wij hebben twee gaten geboord in het bureaublad voor kabels en, tja laten we zeggen dat een glas er perfect in past."

Wij sluiten ons volledig bij Kristin aan, deze bureaus zien er zeker prachtig uit!

Tubeclamps bureaublad

Bureaublad computer Tubeclamps

Dit tafelframe maakt gebruik van Kee Lite aluminium koppelstukken om de constructie eenvoudig te maken. Aluminium koppelstukken zijn lichter dan Tubeclamps koppelstukken, maar Tubeclamps zijn weer goedkoper dan de aluminium koppelstukken van Kee Lite. Wij zullen de Tubeclamps koppelstukken laten zien waarmee je dit bureau kan bouwen. Een tafel of bureau kan zowel met aluminium als met stalen buiskoppelstukken worden gemaakt. De buiskoppelingen van Tubeclamps zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en kunnen tegen meerprijs in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat.

Tubeclamps Koppelstukken

Bouwen met buiskoppelstukken

Een zelfgemaakt bureau monteren

Met Koppelstukken bouwen

Staand werken aan een bureau

Het bureau dat hier is gemaakt is ontworpen voor staand werken. Ook met een hoge bureaustoel kun je aan dit bureau zitten werken. Met dit bureau kun je staand werken en dus een stuk gezonder werken. Ja! Je hoort het goed, gezonder werken. Staand werken kan het kantoorwerk echt een stuk gezonder maken.

Mocht je na een aantal uren staand werken toch weer even willen gaan zitten? Geen probleem. Met dit bureau kun je de hoge stoel er weer bij pakken en dan kun je weer eenvoudig aan je bureau zittend werken. Deze stoelen zijn vaak een stuk hoger. Een normale bureaustoel zal een zithoogte hebben die je kunt instellen van 40 tot 55 cm. Een speciale hoge bureaustoel die ook werk-stahulp of werkkruk wordt genoemd, is vaak in te stellen van 60 tot 90 cm. Dit soort bureaustoelen kun je prima gebruiken bij het bureau dat hier gemaakt is. Een industrieel bureau waarbij je dus zelf kunt kiezen of liever staand of zittend werkt! Een ergonomisch verantwoorde oplossing!

Industrieel bureau gemonteerd

Wij kunnen je helpen met het ontwerpen van je bureau Een van de kenmerken waarin Simplified eruit springt ten opzichte van de rest, is dat wij geheel gratis en snel helpen met je ontwerp. Van een kleine schets naar een materiaallijst met verschillende koppelstukken tot zelfs een alternatief verbeterd ontwerp, alles is mogelijk. Neem contact op met onze projectondersteuning voor advies en ontwerpondersteuning! Wij vinden het leuk om je te helpen met creatieve ontwerpen met Kee Lite of Tubeclamps buiskoppelstukken.

Hulp nodig?

Test

Ons team helpt je graag met je project!

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.