Sta Bureau Slee

Starting Price: Excl. BTW: € 0,00 Incl. Belasting: € 0,00

Product Omschrijving

Een elektronisch verstelbaar bureau is vaak een investering die te duur is om direct te doen. Toch is het de gezondheid die voorop moet staan. Voor een leidinggevende is het enorm belangrijk om de gezondheid van de medewerkers in de gaten te houden. Met onze oplossing in de vorm van het Sta Bureau Slee heb je en de gezondheid in de gaten gehouden door staand werken te bevorderen, maar zijn de kosten enorm te overzien.

Aan dit Sta Bureau Slee kun je een toetsenbord en scherm monteren en dit op een al aanwezig bureau plaatsen. De werknemer kan dan gewoon de bureaustoel wegzetten en achter dit sta bureau gaan staan. Het staand werken kan dan beginnen! Hierdoor heb je heel eenvoudig een zit sta bureau gemaakt. Met een zit sta werkplek kun je afwisselen in werkhouding voor een optimale dag op kantoor.

Een erg toegankelijke manier om in te stappen in het staand werken met ons Sta Bureau Slee. Bekijk of het voor jou en je medewerkers goed werkt. Ook voor thuiswerkers kan dit enorm bevorderend voor de gezondheid zijn.

Wij leveren alle koppelstukken en buizen. Wij leveren geen planken of computer accessoires voor schermmontage.

Aanvullende Informatie

Gewicht Nvt
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.