Sta Bureau Vrijstaand

Excl. BTW: € 0,76 Incl. Belasting: € 0,92

Product Omschrijving

Het is niet gezond om dagenlang zittend te werken. Uit meermaals verschenen onderzoek is geconcludeerd dat je dit kunt verhelpen door af te wisselen met staand werken aan een sta bureau. Het staand werken met een sta bureau is erg gemakkelijk. Dit is uitermate belangrijk indien je vaak werkt achter een bureau.

Het aanschaffen van een elektronisch verstelbaar bureau is een grote investering voor zowel werkgever als voor thuis. Een staande werkplek is alsnog erg belangrijk, het gaat immers om de gezondheid van iedereen die aan een bureau werkt. De gezondheid van medewerkers zou een belangrijke prioriteit moeten hebben voor de leidinggevende. Wij hebben als oplossing het Sta Bureau Vrijstaand!

De naam van deze oplossing zegt het al precies: Vrijstaand! Deze oplossing is juist zo ideaal omdat het eenvoudig is om een normaal zit bureau om te toveren naar een sta bureau. Hoe? Door ons Sta Bureau Vrijstaand compleet op een normaal bureau of tafel te plaatsen kun je er direct achter gaan staan. Voor de gezondheid van iedereen die het zittend en staand werken afwisselt zal dit een welkome verandering in de werkplek zijn.

Buiten het werk, kun je dit sta bureau ook perfect gebruiken voor thuis. Huiswerk maken, het internetten na een lange werkdag, programmeren of andere werkzaamheden kunnen prima staand. Het staand werken met een sta bureau voor thuis is ook steeds vaker in trek.

Met ons Sta Bureau Vrijstaand kunt u uw eigen monitor monteren. Tevens kunt u een plank monteren waar uw toetsenbord op steunt. Wij leveren de koppelstukken en de buizen. U kunt een eigen plank kiezen die voldoet aan uw wensen. Tevens kunt u zelf een monitorbevestiging kiezen die aansluit bij uw eigen monitor.

Kies voor een optimale werkdag, kies voor de afwisseling van zittend en staand werken. Het staand werken kun je heel eenvoudig proberen met ons Sta Bureau Vrijstaand.

Wij leveren alle koppelstukken en buizen. Wij leveren geen planken of computer accessoires voor schermmontage.

Aanvullende Informatie

Gewicht Nvt
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.