GBR

Sluiten

Telefoon

088-0040500

Openingstijden

8:00 - 18:00

Email

[email protected]Simplified Building - Koppelstukken voor leuning en hekwerk

You're currently on:

Browse met

Categorie
  1. Kee Klamp™ (89)
  2. Tubeclamps (56)
  3. Kee Lite (34)
  4. Kee Access (11)
 

Kee Klamp buiskoppelingen

Kee Klamp maakt al buiskoppelingen voor meer dan 80 jaar en is daarmee het eerste en meest bekende buiskoppelingsmerk van de wereld! Met buiskoppelingen van Kee Klamp is het heel gemakkelijk om diverse buisconstructies te maken. Met stalen buizen en Kee Klamp kunnen de meest uiteenlopende toepassingen gemaakt worden. Het industriële karakter van Kee Klamp buiskoppelingen worden veelal toegepast in meubels, standbouw, parcours, kantoorinrichting, maar nog vele andere industriële mogelijkheden. Kee Klamp buiskoppelingen zijn oorspronkelijk ontworpen voor stallen te maken, maar worden vaker gemaakt om hekwerken en leuningen te creëren.

Kee Klamp buiskoppelingen staan voor kwaliteit, diversiteit, duurzaam en kracht! Met Kee Klamp buiskoppeling is nagenoeg iedere constructie te maken met enorme betrouwbaarheid. Deze buiskoppelingen zijn te verkrijgen in meer dan 100 verschillende buiskoppelingen van bochten, rechte stukken, kruisstukken, hoekstukken en buiskoppelstukken. Al deze buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in diverse maten variërend van 21,3mm tot 60,3 mm. Kee Klamp is met dit uiteenlopende assortiment het merk dat het meeste aanbod heeft aan verschillende buiskoppelingen!

Kee Klamp buiskoppelstukken worden ontworpen in Groot-Brittannië en voldoen aan de strenge eisen van dit land. Onze Kee Klamp koppelstukken zijn daardoor TÜV gekeurd en gaan meer dan tig jaar mee door de corrosiebestendigheid van de stalen buiskoppelingen.

Kee Klamp onderscheidt zich tevens van de concurrentie dat het enorm stevig en corrosiebestendig is. Kee Klamp wordt naast in meubels ook veelal gebruikt voor valbeveiliging voor het maken van leuningen, relingen en hekwerken. Kee Klamp is hét merk buiskoppeling op de markt, het A-merk van alle buiskoppelingen die het sterkst zijn van alle buiskoppelingen. Kee Klamp werkt erg eenvoudig en u kunt dit gemakkelijk vastzetten met een simpele inbussleutel!

Wij zijn de officiële leverancier van Kee Klamp koppelingen in de Benelux. Bekijk ons online aanbod direct en bekijkt u voor inspiratie onze blog!

Voorbeeld buiskoppelingen Kee Klamp

Kee Klamp Buiskoppeling Kee Klamp Buiskoppeling Kee Klamp Buiskoppeling Kee Klamp Buiskoppeling

Kee Klamp Buiskoppeling Kee Klamp Buiskoppeling Kee Klamp Buiskoppeling Kee Klamp Buiskoppeling

Tubeclamps buiskoppelingen

Tubeclamps is al meer dan 55 jaar actief in de wereld op het gebied van stalen buiskoppelingen. Het assortiment bestaat uit meer dan 75 verschillende varianten buiskoppelingen die allen in diverse afmetingen verkrijgbaar zijn. Deze buiskoppelingen zijn verkrijgbaar vanaf 29,9mm tot en met 60,3 mm buitendiameter. Tubeclamps heeft een iets kleiner assortiment en is iets korter op de markt dan Kee Klamp, Tubeclamps is dan ook lager geprijsd dan Kee Klamp. Tubeclamps wordt gezien als het tweede merk in de markt van industriële buiskoppelingen.

Tubeclamps buiskoppelingen zijn zowel geschikt voor meubilair als voor veiligheidsleuningen. Tubeclamps is na Kee Klamp het tweede merk op het gebied van industriële buiskoppelingen. Het is duidelijk dat zowel Kee Klamp als Tubeclamps de beste merken in de markt zijn. Tubeclamps is stevig en sterk genoeg voor zowel meubilair, industriële constructies, klimrekken als hekwerken. Van oudsher worden Tubeclamps ook veel gebruikt in havengebieden en andere waterrijke omgevingen. De letterlijke vertaling van Tubeclamps is ook buisklem. Een buiskoppeling wordt gemaakt tussen een stalen buis en een buiskoppeling. Het gemak van Tubeclamps buiskoppelingen is dat de gemaakte constructie op ieder moment eenvoudig aanpasbaar is met behulp van een inbussleutel.

Tubeclamps wordt net als Kee Klamp geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en is TÜV gekeurd. Deze strenge veiligheidseisen zorgen ervoor dat industriële constructies van meubels tot hekwerken allemaal met stevige buiskoppelingen zijn gemaakt.

Tubeclamps is het perfecte goedkopere alternatief voor buisconstructies waarbij men toch een kwalitatief sterke constructie wenst. Bekijk ons online aanbod!

Voorbeeld buiskoppelingen Tubeclamps

Tubeclamps Buiskoppeling Tubeclamps Buiskoppeling Tubeclamps Buiskoppeling Tubeclamps Buiskoppeling

Tubeclamps Buiskoppeling Tubeclamps Buiskoppeling Tubeclamps Buiskoppeling