Industriële Plankdrager

Excl. BTW: € 0,00 Incl. Belasting: € 0,00

Product Omschrijving

Met twee van onze gegalvaniseerde plankdragers kun je een muur bureau creëren. Wij adviseren met twee van onze meegeleverde plankdragers niet een grotere overspanning te maken dan twee meter. Met een maximale overspanning van twee meter is dit een ideale oplossing om in je hele huis eenvoudig een bureau of tafel te plaatsen. De twee plankdragers zorgen ervoor dat een zelf te kiezen tafelblad of plank stevig ondersteund zal worden tegen de muur. Voor de diepte geven wij als advies om een tafelblad of plank te kiezen met een maximale diepte van 60 cm.

Voor scholieren en studenten kun je dan je eigen bureau ontwerpen voor huiswerk. Een bureau voor schoolwerk en huiswerk is voor iedere scholier enorm positief om in zijn eigen rust aan school te werken. Naast het huiswerk is het ook een perfecte oplossing om met een laptop of computer aan te werken. Dit bureau kan ook als tafel gebruikt worden in een knusse (bij)keuken om een kleine hap aan te eten. De lunch, het ontbijt het is allemaal zoveel gemakkelijker als je met je bord aan een tafel kan zitten. Met deze twee industriële plankdragers kun je een tafel plaatsen tegen een muur waar je gemakkelijk en snel kunt eten.

Deze set is een totaalprijs (excl. BTW) voor één plankdrager. Wij leveren geen planken of plankmontages. Met onze muurplankdrager kun je enorm veel toepassingen maken.

Aanvullende Informatie

Gewicht Nvt
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.