Trapleuning met bodemmontage - Surface 518

Vanaf: Excl. BTW: € 111,30 Incl. Belasting: € 134,67

Product Omschrijving

Een eenvoudige leuning voor uw trap nodig?

Dit is een eenvoudige, gemakkelijk te installeren leuning die op traptreden gemonteerd wordt. De leuning is volledig gegalvaniseerd en is ontworpen voor een grotere duurzaamheid en flexibiliteit dan standaardleuningen.

Dankzij onze unieke koppelstukken kan de leuning onder elke gewenste hoek opgesteld worden. Het is een pakket van buizen en buiskoppelstukken. Met de koppelingen maakt u verbindingen tussen de buizen zodat u uw eigen leuning creëert. Dit alles met behulp van een inbussleutel.

Kies uw opties

 • Basispakket - Het basispakket bestaat uit twee staanders en alle, voor het dragen van de handleuning, benodigde steunen. Einddoppen zijn inbegrepen.
 • Lengte van de leuning - Geef het aantal meters op voor uw trapleuning. Zie onderstaande aanwijzingen voor het berekenen van de lengte van de handleuning. Decimale lengtes zijn toegestaan http://www.simplifiedbuilding.com/store/kits/handrail-kits/surface-mount-railings/surface-518-stair-railing.html - calculate.
 • Max. lengte leuning: 2,6m (8,5 ft) Als u een langere leuning nodig hebt, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op voor een leuning op maat.

 • Extra staanders - Als u uw leuning langer dan 1,8meter (6 ft) wilt maken, dan hebt u een extra staander nodig.
 • Poedercoating - Deze leuning wordt standaard in een gegalvaniseerde uitvoering geleverd maar kan tegen meerprijs ook met poedercoating worden afgewerkt.

Ideaal voor

Woningverhuurders die duurzaam leuningwerk moeten installeren om aan de in de bouwverordening gespecificeerde eisen te voldoen.

Huiseigenaren die een robuuste leuning zoeken die aan de verzekeringseisen voldoet.

Bedrijfseigenaren die leuningen voor trappen en/of bordessen rondom hun bedrijf nodig hebben.

Eisen voor installatie

Extra benodigde materialen (niet meegeleverd)
 • #12 Zelfborende schroeven (2 voor elke staander)
 • Montagemateriaal (2 voor elke staander)
  • Hout - 1/2" houtdraadbouten
  • Steen - 1/2" Tapcon-schroeven of hulsankers
  • Beton 1/2" tuimelankers, chemische ankers of keilankers

Aanbevolen gereedschappen

 • 5/16" inbussleutel
 • Hamer
 • Standaardboor
 • Hamerboor (voor het boren in steen en beton)

Berekenen van de leuninglengte

Bij deze eenvoudige methode vraagt u iemand om onderaan de trap te gaan staan en het uiteinde van het meetlint vast te houden. Loop tot bovenaan de trap op, terwijl elk van u het meetlint ongeveer 1 meter van de grond houdt. Noteer de lengte zodra u de uiteinden op de punten hebt geplaatst waar u de leuning wilt laten beginnen en eindigen.

Bij de wiskundige berekeningsmethode meet u de optrede en aantrede van de treden en berekent u vervolgens de lengte van de leuning met de volgende formule:

Lengte leuning = √ hoogte2 + lengte2 

De vierkantswortel van de hoogte in het kwadraat plus de lengte in het kwadraat geeft dan de juiste lengte van uw leuning.

Enkele woorden over WVG

Deze leuningen voldoen wat ontwerp betreft niet aan de eisen van de WVG. Als u een leuning nodig hebt die aan de Wet voorziening gehandicapten ( in US/Engeland : WVG-wetgeving) voldoet, kijkt u dan op onze pagina met WVG-leuningproducten. .

Heeft u vragen?

We bieden rechtstreekse technische ondersteuning, vanuit Berg en Terblijt (nabij Maastricht . Neem contact op met onze klantenservice, die al uw vragen over het samenstellen of installeren van een leuning kan beantwoorden.

Hoe zet ik de leuning in elkaar?

Dat is doodeenvoudig! U krijgt een basishandleiding bij het leuningpakket of u kunt die nu downloaden door op de afbeelding aan de linkerkant te klikken. Het enige gereedschap dat u nodig hebt om de buiskoppelingen te bevestigen is een inbussleutel, welke bij het pakket is inbegrepen. Volg de paar in de handleiding vermelde stappen op en klaar is kees. We zeiden toch dat het eenvoudig was!

Aanvullende Informatie

Gewicht Nvt
Installatie niveau Easy - Pipe drilling required. Pipe cutting maybe required.
Leuning Type Smooth - Fittings do not wrap around the grab rail.
Railing Ending Open Ended
Bevestigings hoek Any Angle
Boren verplicht? Yes
Buis zagen verplicht? Maybe
Bevestigings stijl Base Flange
Benodigd gereedschap (niet inbegrepen) 2 x 12mm Ground Anchor for base flange, 2 x no12 Self-Drilling Screws for each bracket
Hoogte (cm) 1m
Winkelwagen